Urnebesne scene na snimanju serije “Mamini sinovi”

0
1358

Ekipa serije “Mamini sinovi” nikako nije mogla da snimi scenu na groblju, jer su se svi – valjali od smeha. Glumac Andrija Milošević u jednom trenutku je čak upao u sveže iskopanu raku.

Mamini sinovi serija TV Prva
Snimanje scene na groblju, Foto: Printskrin YouTube / Andrija i Andjelka

“Mamini sinovi” je serija koja je počela da se emituje krajem septembra na Prvoj TV. Glavne uloge tumače Svetlana Ceca Bojković (mama Rosa), Andrija Milošević (Beba), Nenad Jezdić (Miša), Vanja Milačić (Joka) i Sloboda Mićalović (Nina). Režiser je Vladimir Aleksić.Od septembra prva srpska igrana web serija „Prva tarifa“ na sajtu Prve

Mamini sinovi serija TV Prva
Mama Rosa i njeni sinovi Miša i Beba: Svetlana Ceca Bojković, Nenad Jezdić i Andrija Milošević, Foto: Promo

Serija prati zaplete, obrte i sve ono što nosi zajednički život majke Rozalije – Rose, naizgled nemoćne starice i njenog sina Milentija – Bebe, razvedenog četrdesetogodišnjeg taksiste. Uz njih, priču dodatno komplikuje Rosin stariji sin Miša, doktor plastične hirurgije, zbog problema koje ima sa suprugom Jokom, ali i tuđim suprugama. Situaciju nimalo lakšom ne čini ni bivša Bebina žena Nina, jer od Bebe traži nemoguće – da bira između nje i mame Rose.

Andrija Milošević zaigrao novi ples – „galeblje kolo“

Mamini sinovi serija TV Prva
Ekipa na setu, Foto: Facebook / Mamini sinovi

Iako gledaocima se čini da sve “klizi”, pojedine scene nimalo nije lako snimiti. Tako je nedavno na groblju jedna scena mnogo puta ponavljana. Razlog – svi su se valjali od smeha.
– Dan je bio tmuran i kišovit, lokacija ne baš najprijatnija za snimanje. Došli su i “pop” i “Mrgud”… ali džaba! S njima je nemoguće da vas ne ogreje sunce i ne spopadne zarazan smeh. U nekim od narednih epizoda videćete kako ova urnebesna scena zaista izgleda. Do tada, evo malog uvida u to kako se na muci poznaju junaci! – napisano je na Facebook stranici serije “Mamini sinovi” uz snimak sa seta. Uz to je dodato da su gosti na snimanju bili Dragan Ilić, kao pop, i Miodrag Radovanović Mrgud kao Arsenije.

Nove domaće serije na RTS-u – pun pogodak!

Mamini sinovi serija TV Prva
Ceca Bojković, Andrija Milošević, Miodrag Radovanović Mrgud i Slobodan Boda Ninković, Foto: Facebook / Mamini sinovi

Inače, u seriji Rosa Popović je pod stare dane potpuno podetinjila. Htela bi da ponovo proživi svoju buntovnu, hipi mladost. Beba bi da nađe ženu i odvoji se od majke, koja mu ne dozvoljava da ode. Sve to, svojim nemešanjem i savetima, dodatno komplikuje mamin ljubimac, stariji sin Miša. U tom začaranom krugu svako ima svoj cilj, ali pobednika nema. Rosa ne može bez Bebe, Beba ne može sa Rosom, a Miša, jednostavno, nema vremena. Zato, kada stvari počnu da izmiču kontroli, Rosa iz rukava izvlači kartu koja uvek dobija. Kartu “gubljenja razuma”. Iako snajke, bivša i sadašnja, tvrde da je Rosa manipulant, ona se ne uzbuđuje previše. Rosa zna da je majka najvažnija žena u životu svakog muškarca.

Kad Andrija Milošević zapeva hit Fifti Senta – na srpskom

Serija “Mamini sinovi“ je adaptacija izuzetno popularnog australijskog sitkoma “Majka i sin“ (Mother & Son) emitovanog u periodu od 1984. do 1994. godine, koji se zbog velikog uspeha kod publike i dalje reprizira. U Srbiji se realizuje u produkciji Fresh production & Blekbuk. Adaptaciju scenarija su uradili Marijana Čulić Vićentić i Vladimir Aleksić.

Pogledajte snimak:

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde