Godine uzleta: UNICEF-ov humanitarni koncert “Kolibri i prijatelji”

0
108

Deca, vrhunski umetnici i muzika – na dobrotvornom koncertu u Beogradu.

Godine uzleta: UNICEF-ov humanitarni koncert "Kolibri i prijatelji"
Humanitarni koncert u Sava centru

UNICEF organizuje humanitarni koncert 13. novembra (20h) u Sava centru kojim obeležava 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima deteta. Na koncertu će nastupiti hor „Kolibri“ sa specijalnim gostima Nemanjom Radulovićem i Stefanom Milenkovićem sa pratećim muzičarima.

Kad Nemanja Radulović oplete “Pašona kolo” u “Rojal Albert Holu”

Celokupan prihod od prodaje ulaznica biće usmeren UNICEF-u za dalju podršku progarmu predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Srbiji, pod nazivom “Godine uzleta”. Ovaj program kreiran je sa ciljem da deca već u vrtićima usvajaju veštine za moderno doba; da uče kako da rešavaju probleme; kako da donose odluke; i da stiču znanja iz različitih oblasti. Predškolsko vaspitanje predstavlja obrazovnu osnovu naše dece – svaka naredna faza obrazovanja oslanja se na uspeh ostvaren u tom uzrastu.

STEFAN MILENKOVIĆ: Slušao sam “Bijelo dugme” i pratio “Nadrealiste”

UNICEF, zajedno sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, javnim ustanovama i akademskom zajednicom stoga pomaže da se razvije jak sistem predškolskog vaspitanja i obrazovanja. On će obezbediti jednak pristup mogućnostima za učenje na ranom uzrastu svakom detetu, posebno deci iz osetljivih društvenih grupa. Do 2022. za primenu novih Osnova programa biće obučeno 12.000 vaspitača, stručnih saradnika i direktora.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde