Snima se: “Ujka novi horizonti” nastavak humorističke serije “Mile protiv tranzicije”

0
418

U produkciji United Media u Beogradu je počelo snimanje nastavka legendarne serije “Mile protiv tranzicije”.

Snima se: "Ujka novi horizonti" nastavak humorističke serije "Mile protiv tranzicije"
Na snimanju serije, Foto: Promo / Petar Lazović

Novi serijal, pod nazivom “Ujka novi horizonti”, gledaoci će imati prilike da gledaju na jesen na televiziji Nova S. Autor i scenarista popularne serije Srđa Anđelić stoji i iza ovog humorističkog serijala.
– Serija će biti i smešna i maksimalno ozbiljna. Suština je da naše društvo hrli reformama, napreduje u svakom mogućem smislu, rezultati su fantastični, samo jedan čovek i nekoliko njegovih drugova u to ne veruje. On se bori protiv tih reformi i progresa i napretka na svaki mogući način. U toj borbi je dozvoljeno sve – kaže Anđelić.

“Veče sa Ivanom Ivanovićem” od aprila na televiziji NOVA S (ex TOP kanal)
Snima se: "Ujka novi horizonti" nastavak humorističke serije "Mile protiv tranzicije"
Nikola Đuričko, Foto: Promo / Petar Lazović

Pored Miletove žene Mace, koju i ovog puta igra glumica Branka Katić, tu su i novi likovi. Ujku tumači Nikola Đuričko.
– Novi lik je moj brat blizanac koga igra Nikola Đuričko, znate koliko ličimo, pa prosto nismo mogli da odolimo – rekla je Branka, a njen lik Mace je glas razuma u ovoj priči.
Inače, ujka je slučajni prolaznik koji sticajem okolnosti postaje zvezda borbe protiv EU. On preuzima na sebe sve nuspojave reformi, ukazuje na opasnost po navike i običaje i od malog čoveka se transformiše u narodnog tribuna. Nehotice postaje zvezda kanala YouTube. Iako uglavnom služi za sprdnju, on koristi svoj uticaj i sve više postaje značajan katalizator nezadovoljnog sveta…

Prvi trejler za drugu sezonu serije “Senke nad Balkanom”
Snima se: "Ujka novi horizonti" nastavak humorističke serije "Mile protiv tranzicije"
Branka Katić, Foto: Promo / Petar Lazović

– Ujka je profesor OTO-a koji je dobio otkaz zato što je hteo da izbaci engleski iz školskog programa. Dolazi da živi kod sestre Mace i njenog sina. Odatle počinje čitava peripetija, gde sa svojim pratiocima pokušava da zadrže tranziciju koliko god je to moguće – rekao je Đuričko.
Autori kažu da nas očekuju mnoga poznata glumačka imena koja će se pojavljivati kao sporedni likovi. Publika će pored premijere ove serije na Novoj S na jesen ekskluzivno moći da gleda i drugu sezonu “Senki nad Balkanom”, kao i četvrti nastavak “Ubica mog oca”.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde