NOVA S: Prvi tizer za seriju “Ujka – novi horizonti” Srđana Anđelića

0
193

Fantastična glumačka ekipa poslednjih meseci vredno je radila na novoj seriji “Ujka – novi horizonti”. A, sada je tu i prvi tizer koji nagoveštava šta će gledaoci moći da prate od jeseni, kada će serija početi da se prikazuje na televiziji NOVA S.

NOVA S: Prvi tizer za seriju "Ujka novi horizonti" Srđana Anđelića
Nikola Đuričko tumači Ujku u novoj seriji Srđana Anđelića, Foto: Promo / Petar Lazović

Serija je Srđana Anđelića, koga mnogi znaju po scenarijima za filmove “Do koske”; “Munje”; “Jedan na jedan”; “Artiljero”, koji je i režirao; te seriji “Mile protiv tranzicije”. Ističe da glavni lik u seriji ima fobije od reformi i progresa “na silu” koje nameću evropske integracije. On staje u zaštitu naših navika i u toj borbi ne bira sredstva. Ujka je iskusni nastavnik OTO-a, pa ima ambiciju da popravi i zašrafi EU.  

Snima se: “Ujka novi horizonti” nastavak humorističke serije “Mile protiv tranzicije”

Ujka, koga igra Nikola Đuričko, zajedno sa svojim drugom Stoletom otvara teme, suočava se sa preprekama i povećava svoju, preko noći stečenu popularnost na kanalu YouTube. Pokušaće da postane doktor nauka, jer svi oko njega imaju diplome… naleteće na arapske investitore… osetiće strah od ženskih prava… naći će se u globalnom sukobu Amerike i Rusije… biće optužen za paranoju jer je ubeđen da ga opseda Džordž Soroš…  

NOVA S: Prvi tizer za seriju "Ujka novi horizonti" Srđana Anđelića
Na snimanju nove serije, Nikola Đuričko i Branka Katić, Foto: Petar Lazović / Promo

U prvom tizeru glumac Sergej Trifunović je u ulozi gradskog menadžera Zorana Besića, koji je u potrazi za ukradenim novogodišnjim ukrasom. Pored Đurička, glumačku ekipu čine i Branka Katić; Boris Milivojević; Boris Komnenić; Iva Babić; Petar Strugar; Ognjen Mićović; Ljuba Bandović; Anđelka Prpić; Bogdan Diklić… 

BALŠA ĐOGO: Smisli smo drugi deo serije “Pet”, nešto i napisali

Serija ima 30 epizoda i prikazivaće se od jeseni na televiziji NOVA S, na kojoj će gledaoci moći ekskluzivno da gledaju još premijera domaćih visokobudžetnih serija iz produkcije United Media – “Senke nad Balkanom 2”; “Žigosane u reketu 2”; “Ubice mog oca 4”. Nova S dostupna je gledaocima u Srbiji preko SBB mreže, Total Tv-a, D3 i EON-a. Program se emituje u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Makedoniji.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde