Učesnik TLZP i bivši ministar kulture

0
186

U četvrtoj sezoni popularnog TV takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato” među učesnicima će biti i glumac Branislav Lečić Leka. Doduše, to niko zvanično nije potvrdio, ali gledaoci naslućuju prateći Emotion Production koja svako malo plasira video spotove u kojima nagoveštava ko su budući takmičari.

Branislav Lečić Foto Printskrin EDU TV
Branislav Lečić Foto: Printskrin YouTube / EDU TV

A, Leka je u novom snimku otvorio prozorče i zaintrigirao obožavaoce muzičko-scenskog spektakla TLZP, koje će uskoro početi da se emituje na Prva TV. Da će ovaj glumac u šou programu imitirati domaće i svetske muzičke zvezde, spekulisalo se još pred početak treće sezone. Ali, tada ipak nije bio učesnik.

TLZP: Tijana Dapčević i „Ministarka“ Edita učesnice nove sezone

– Leka je dobar imitator, a retko je javno imao priliku da pokaže tu stranu glumačkog talenta – pričalo se tada. A, glumac i bivši ministar kulture Lečić onda je rekao:
– To je veoma dobar šou i pruža publici da se zabavi. Daleko je bolji od rijalitija, jer združuje talente i reklamira sposobnosti za pevanje i imitacije. Radije bih gledao TLPZ nego nešto drugo. Za mene bi bio izazov da učestvujem, ali trenutno imam mnogo obaveza.

I glumac Bane Vidaković učesnik TLZP

Po svemu sudeći Leka sada ima manje psola, pa može da se priključi ekipi TPZP.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde