“Ubice mog oca”: Na TOP kanalu emitovaće se i treća i četvrta sezona

0
1234

“United Media” u saradnji sa “Direct Media” ulaže 10 miliona evra u nove projekte sa “Dandelion productions”.

Ubice mog oca ostaju na TOP kanalu i 3. i 4. sezonaHit-serija “Ubice mog oca” i nadalje se emitovati na TOP kanalu. Odnosno, dogovoreno je da će se tu prikazati i treća i četvrta sezona.

Druga sezona serije „Ubice mog oca“ na novom TOP kanalu od 18. decembra!
Ubice mog oca ostaju na TOP kanalu i 3. i 4. sezona
Foto: Facebook / Ubice mog oca

Posle izuzetno uspešne saradnje na produkciji “Ubica mog oca 2”, i velikog uspeha prve i druge epizode druge sezone serije, premijerno prikazane na novom TOP kanalu u okviru platformi “United group” (SBB, Total TV, Telemach), “United Media” je, u saradnji sa “Direct media”, postigla dogovor sa američkom kompanijom “Dandelion productions” o višegodišnjoj saradnji.

Stefan Živojinović za drugu sezonu „Ubice mog oca“ snimio pesmu „U drugom životu“

Ubice mog oca ostaju na TOP kanalu i 3. i 4. sezonaPomenuta saradnja sa “Dandelion productions”, pod rukovodstvom Predraga Gage Antonijevića, podrazumeva ulaganje od čak 10 miliona evra! Na realizaciju odmah dolaze treća i četvrta sezona “Ubica mog oca”, kao i serija “Zaspanka za vojnike”. U okviru ovog budžeta, za potrebe TOP kanala, takođe će ekskluzivno biti proizvedeni i drugi serijski programi i formati.

„Ubice moga oca“ najbolja serija na festivalu FEDIS

Ubice mog oca ostaju na TOP kanalu i 3. i 4. sezonaPrva i druga epizoda “Ubice mog oca 2” bile su najgledaniji program kod gledalaca SBB platforme. Gledanost je u proseku bila čak preko 20 odsto share-a, daleko iznad nacionalnih kanala u periodu od 20 do 21h, prema podacima TVbeat-a merenih na celoj bazi korisnika. TVbeat (tvbeat.com) je najmoderniji sistem merenja gledanosti koji se koristi na evropskim kablovskim, IPTV i drugim digitalnim platformama za gledanje TV-a.

Završeno snimanje filma „Zaspanka za vojnike“

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde