“Ubice mog oca 2”: “Nemam nikoga više” – Aleksandra Kovač napisala pesmu za Šabana Šaulića

0
1036

Na TOP kanalu 18. decembra startuje druga sezona serije “Ubice mog oca”.

Ubice mog oca 2Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju nastavak popularne serije Predraga Gage Antonijevića. Ekipa najavljuje uzbudljive epizode, nove zaplete, neočevane obrte, akciju. A, već je izvesno da će posebno uživati ljubitelji dobre narodne muzike. Jer, Aleksandra Kovač je za potrebu ove serije napisala pesmu “Nemam nikoga više”, pravi narodnjak, za koju svi tvrde da će biti hit. Kao i da će se u kafanama uz ovu numeru i te kako lomiti čaše! Otpevao ju je Šaban Šaulić.Druga sezona serije „Ubice mog oca“ na novom TOP kanalu od 18. decembra!
Ubice mog oca 2 Aleksandra Kovač Šaban Šauilić Nemam nikoga više
Aleksandra i Šaban, Foto: Facebook / Aleksandra Kovač

– Pored muzike koju sam komponovala za novu sezonu hit TV serije “Ubice mog oca 2”, napisala sam i naslovnu pesmu “Nemam više nikoga”. A, koju vrhunski izvodi krunisani kralj narodne muzike Šaban Šaulić. Aranžman je radio Aleksandar Sofronijević, a njegov orkestar je maestralno odsvirao. Produkciju je uradio Ivan Lekić – objavila je na društvenim mrežama Aleksandra Kovač.

Ubice mog oca 2
Aleksandra, Šaban i orkestar Aleksandra Sofronijevića na snimanju spota za naslovnu pesmu serije, Foto: Facebook / Aleksandra Kovač

Za naslovnu numeru snimljen je i spot, u kafanskom ambijentu. U njemu se pored autorke numere, orkesta Sofronijevića i izvođača, pojavljuju i glumci iz serije Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Nina Janković… A Stanić, koji tumači u seriji lik načelnika policije Marjanovića, u spotu se druži sa čašicom. Poznato je da je ovaj glumac privatno odavno batalio alkohol, ali i dalje voli da sedi za kafanskim stolom.

„Ubice moga oca“ najbolja serija na festivalu FEDIS

Ubice mog oca 2– Koliko god to nekima delovalo čudno, ali centar svih zbivanja je zapravo kafana. Tu se rešavaju brojni problemi, sklapaju poslovi, uživa u dobrim pesmama i stvara neki novi život. Zato mislim da je ovo jedna važna scena kada se u kafanskom ambijentu sreću glavni akteri serije. Jer bol u duši se lakše leči uz pesmu! – izjavio je Šaulić za “Blic”.

Ubice mog oca 2On je dodao da ekipa nije želela da mu otkrije ko je ubica, ali ni on nije hteo mnogo da ih zapitkuje.

Kad Aleksandra Kovač zapeva narodnjake

– Bitno mi je bilo da sve odlično snimimo, a posebno zadovoljstvo mi je bilo to što je sa mnom na setu učestovala i moja koleginica Aleksandra Kovač – rekao je Šaban. – Veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ovako velikog projekta i što će se u seriji čuti jedna pesma, za koju mene vežu posebna osećanja. Znam da je 2017. obeležila ova serija i zaista mislim da je reč o projektu koji do sada nije viđen na našim prostorima. Volim da gledam kriminalističke filmove, tako da mi je zbog toga još veće zadovoljstvo bilo da budem deo celog tima.

E. A. / Izvor: Facebook, Blic

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde