NOVA S: Serija “Ubice mog oca 4” startuje 2. marta

0
300

Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju četvrtu sezonu popularne serije.

NOVA S: "Ubice mog oca 4" startuju 2. marta

Serija “Ubice mog oca 4” počeće da se premijerno emituje na kanalu Nova S 2. marta. Gledaoci će epizode novu sezonu moći da gledaju svakog ponedeljka u 20h. Za one koji su nestrpljivi i koji žele da svih 10 epizoda novog serijala pogledaju odmah, kompanije “United Media” i SBB i ovog puta su omogućile uslugu “bindžovanja”. Ona će biti dostupna svima od 28. februara preko platforme EON.

NOVA S: "Ubice mog oca 4" startuju 2. marta
Sloboda Mićalović igra inspektorku Dunju

Centralni slučaj u četvrtoj sezoni je silovanje, a autori serijala kažu da su time hteli da ukažu na poraznu statistiku velikog broja slučajeva seksualnog nasilja, ali i činjenicu da je broj prijavljenih slučajeva jako nizak. Gledaoce jedne od najpopularnijih domaćih krimi serija očekuje novi slučaj, novi likovi i zapleti, ali i otkrivanje nekih starih tajni. Kako najavljuju autori, ova sezona je dosta mračnija od svih prethodnih, ali sa mnogo više akcionih scena.

Snima se: “Ubice mog oca 4”, nova dinamika i neka nova lica

Paralelno sa pričom o silovanju, serijal prati ratove starih kriminalnih klanova koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu. I da, kao i do sada, ostanu na strani pravde. Takođe, slučaj otkrivanja ubice oca inspektora Jakovljevića ostaje jedan od prioriteta.
Novo lice je Sloboda Mićalović, u ulozi Duje, inspektorke za krvne i seksualne delikte. Ona je zadužena za otkrivanje i pronalaženje silovatelja. Njen lik je snažna i sposobna žena koja neumorno radi kako bi pomogla žrtvama nepoznatog zločinca.

PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ: Šta nas čeka u drugoj sezoni “Državnog službenika”

Nove likove u četvrtoj sezoni igraće i Voja Brajović; Boris Komnenić; Isidora Građanin; Mladen Sovilj i drugi. U “Ubicama 4” imaćemo prilike da vidimo i pevačicu Aleksandru Prijović. Autori serije su Predrag Gaga Antonijević i Nataša Drakulić. Seriju su za “United Media” snimili “Film Danas” i “Dandelion production”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde