Ubice mog oca 3: Preminulog Nebojšu Glogovca zameniće Boris Pingović

0
972

Novih deset epizoda popularne kriminalističke serije “Ubice moga oca” Predraga Antonijevića i Nataše Drakulić počinju da se snimaju u sredu, 16. maja, a rad na projektu će trajati do 5. avgusta.

ubice mog oca
Nedavno preminulog Nebojšu Glogovca u trećoj sezoni zameniće prijatelj sa klase Boris Pingović

Radnja treće sezone se vrti najviše oko droge, a preminulog Nebojšu Glogovca u seriji će zameniti njegov kolega sa klase, Boris Pingović, piše “Blic TV magazin”.
– Klanovi se svađaju, međusobno obračunavaju, a droga protiče – kaže scenaristkinja Nataša Drakulić.

„Ubice mog oca“: Na TOP kanalu emitovaće se i treća i četvrta sezona
ubice mog oca
Inspektor Jakovljević (Vuk Kostić) i načelnik Marjanović (Tihomir Stanić)

* Hoće li inspektor Aleksandar saznati da li mu je Marjanović ipak otac?
– Inspektor Aleksandar će saznati ko mu je otac. Videli smo u drugoj sezoni da je uradio DNK analizu.

* Ko će zameniti Nebojšu Glogovca u nastavku?
– Lik Jovana Despotovića u trećem delu serije igraće glumac Boris Pingović, Nebojšin prijatelj i kolega sa klase. I, od srca mu hvala što je prihvatio ovu nezahvalnu poziciju.

„Ubice moga oca“ najbolja serija na festivalu FEDIS
Marko Vasiljević Zaspanka za vojnike
Marko Vasiljević igraće inspektora Goraa, jedan od novih likova, Foto: Zaspanka za vojnike

* Koji su novi junaci?
– Imamo mnogo novih likova, jedan od glavnih je načelnik odeljenja za narkotike Bogdan, koga će igrati Ljubomir Bandović. Uvodimo i lik novog inspektora Gorana, koji će raditi sa Aleksandrom i Mirkom. Njega će tumačiti mladi Marko Vasiljević, koji je imao glavnu ulogu u našem filmu “Zaspanka za vojnike” i čija će premijera biti početkom oktobra. U ovoj sezoni, između ostalih, igraće i Bojan Žirović, Borka Tomović, Radoš Bajić, Sanja Mikitišin, Nikola Bulatović, Vuk Jovanović, Isidora Građanin, kao i veliki broj mladih glumaca, ne samo iz Srbije. Uz Aleksandra, Mirka i Zorana tu je i odani Sava, koji im svesrdno pomaže u rešavanjima zločina. Neke od epizodnih likova nećemo videti u ovom nastavku, ali ćemo ih vratiti u četvrtoj sezoni. Kao na primer Peru lopova (Nenad Okanović), koji marljivo studira trenutno.

ubice mog oca
Elizabeta Đorevska igra Olju Jakovljević, a Nina Janković tumači lik forenzičarke Jelene
Odlazak briljantnog umetnika: Preminuo Nebojša Glogovac

* Da li će se u nastavku pojaviti Nina Janković, koja se nedavno porodila, i Jelisaveta Orašanin, koja je otišla iz zemlje?
– Svi iz ekipe jedva čekamo da nam se Nina pojavi na setu i da joj lično čestitamo. A, rado viđen gost biće i njen mali sin Vukašin za koga će biti pripremljena posebna soba na setu. Lik Tijane (Jelisaveta Orašanin) vratio se u drugoj sezoni, a sa kakvim namerama, videćemo kada serija krene da se emituje.

Završeno snimanje filma „Zaspanka za vojnike“
ubice mog oca
Nikolu Kovačevića igra Peđa Bjelac

* Ko će od epizodnih junaka dobiti u nastavku više prostora?
– Mislim da je ovo Žikina sezona. Uz njega obeležiće je i ministarka Obradović, Miša Zvornik i, naravno, čovek koji iako trenutno bez političke funkcije, i dalje drži sve konce u svojim rukama – Nikola Kovačević.

* Da li će ovog puta biti nekih opasnih i zahtevnih scena za snimanje?
– Ova sezona imaće do sada najviše akcionih scena, nekoliko opasnih obračuna, mnogo pucnjave, blokade graničnih prelaza, naravno i leševa. Ali, imaćemo i jednu svadbu, koju ni u životu nije lako organizovati, a kamoli u seriji.

Izvor: Blic TV magazin

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde