“Ubice mog oca 3” od jeseni na TOP kanalu: Akcije, zapleti, rat klanova

0
14595

Treća sezona popularne kriminalističke serije uveliko se snima, a emitovanje novih epizoda počeće s jeseni premijerno na TOP kanalu. Biće 12 epizoda trećeg ciklusa.

"Ubice mog oca 3" od jeseni na TOP kanalu: Akcije, zapleti, rat klanova

Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju “Ubice mog oca 3”. Ekipa serije je ovaj scenario predstavila kao najbolji do sada. Očekuju nas novi zapleti, akcije, uzbuđenja…
– Biće jako dinamična, jako zanimljiva, i biće jako mnogo iznenađenja prema kraju. Akcenat ove sezone je na ratu klanova i to je osnovno. A na kraju, nešto više prilazimo istini ko je ubio oca inspektora Jakovljevića, ko stoji iza toga. Jer, imamo još naredne sezone, tako da će to razrešenje verovatno biti tek u četvrtoj – rekao je reditelj Predrag Gaga Antonijević.

TOP kanal: „Žigosani u reketu“od 1. novembra, „Ubice mog oca 3“ od 12. novembra
kostić vuk
Vuk Kostić tumači inspektora Aleksandra Jakovljevića, Foto: Ubice mog oca

Da treći serijal serije donosi uzbudljiv zaplet, potvrdio je i jedan od glavnih glumaca u ovoj seriji, Vuk Kostić, koji igra inspektora Aleksandra Jakovljevića.
– Znači u trećoj sezoni očekujemo haos. Pravda mora da pobedi, valjda… Pa ne znamo, to je problem. To je kamen spoticanja kod ove serije – kazao je Vuk.

jelisaveta orašanin
Jelisaveta Orašanin u “Ubicama” igra Tijanu Popović, Foto: Ubice mog oca

O samim detaljima, naravno niko ne govori mnogo, ali je izvesno da će se pojaviti novi likovi, kao i da se vraćaju pojedini likovi koji su u drugoj sezoni “mirovali”. Među njima je i Tijana Popović, koju tumači glumica Jelisaveta Orašanin.
– Tijana se vraća. U prethodnoj sezoni imala sam jedan snimajući dan i sve je bilo skoncentrisano na ove druge slučajeve. Tako da su još od starta, kada se pisala treća sezona znalo da se dosta tih likova vraća, mnogo toga će se desiti – rekla je Jelisaveta.

„Ubice mog oca“: Na TOP kanalu emitovaće se i treća i četvrta sezona
ljubomir bandović mirjana karanović
Ljubomir Bandović i Mirjana Karanović na setu, Foto: Ubice mog oca

– Privukli smo pažnju i publika već s nestrpljenjem očekuje treću i četvrtu sezonu, što je jako bitno jer to što smo uradili je potvrda da im se sviđa. Siguran sam da će treća sezona biti još bolja. I mladi glumci koji su se pojavili u drugoj sezoni bili su odlični. Dokazali su se. Sudeći po publici, odlično su odreagovali na ovu sezonu. Ljudi su se navikli na ovu seriju i samo čujem pozitivne komentare – kaže Tihomir Stanić, koji igra načelnika policije Marjanovića.

Ubice mog oca 3: Preminulog Nebojšu Glogovca zameniće Boris Pingović
forenzičari slavko štimac nina janković anica dobra
Forenzičari – Slavko Štimac, Nina Janković i Anica Dobra, Foto: Ubice mog oca

Kako “Novosti” pišu, Dejan Petrović će komponovati numeru za treću sezonu popularne serije. Proslavljeni trubač komponovao je pesmu na poziv autora serije, pa su Dejan i njegovi muzičari snimili i kadrove za scene koje će se naći u jednoj od novih epizoda.
– Sa zadovoljstvom sam prihvatio ovu ponudu! “Ubice” su pomerile granice naše televizijske produkcije, a “Big bend” i ja smo navikli da pomeramo granice u muzici, tako da je ovo logičan spoj! – rekao Petrović, čija će pesma biti objavljena pred kraj emitovanja treće sezone, a od kadrova iz serije biće montiran i spot.

„Ubice moga oca“ najbolja serija na festivalu FEDIS
radoš bajić
U trećoj sezoni igra i Radoš Bajić, koji tumači penzionisano vojno lice, tasta Marka Pavlovića, Foto: Ubice mog oca

U novoj sezoni Ljubomir Bandović tumačiće lik inspektora Bogdana, načelnika odeljenja za narkotike, inače pravi mag manipulacije.
– On je čovek čije su socijalne veštine za “desetku” i koji sve čini da zaradi i da se probije. Zaljubljen je samo u sebe i u gram kokaina. Kao slabić i oportunista upleo se u to, jer su narkotici njegov posao, a da bi znao šta radi, mora da zna o čemu se radi – objasnio je Bandović. On je otkrio i kakav će biti njegov odnos sa šefom policije Marjanovićem.

– Bogdan će Marjanoviću da šeni, a iza njegovih leđa će svašta da radi. Jer, ništa njemu gadno nije, samo da dobije ono što hoće. I zato je šef. Inače, inspektor Jakovljević i Bogdan se poznaju odranije, a srešće se posle dužeg vremena. Jakovljević je Bogdana krivio za ćaletovu smrt, ali videćemo kako će dalje da se razvijaju njihovi odnosi, budući da mu mnogi odmažu da sazna istinu o ocu Miletu – kaže Bandović.

NATAŠA NINKOVIĆ: Znam da budem vrlo neprijatna
kostić borka tomović
Vuk Kostić i Borka Tomović, Foto: Ubice mog oca

Šminkeri i maskeri imaće u trećoj sezoni više “krvavog” posla.
– Ovo je najkrvavija sezona do sada! – potvrdio je i režiser Miroslav Lekić, koji snimanje serije poredi sa mozaikom u kome ima mnogo detalja o kojima treba voditi računa. – To je jedna velika slagalica u kojoj sve mora da bude na svom mestu i da sve bude logično.

ALEKSANDRA KOVAČ: Primenjena muzika je danas poslednji bastion kreativnosti

Slaviša Čurović tumači lik Miška, javnog tužioca. U predstojećoj sezoni ima više uviđaja i od polunegativca postaje dobar čovek i prijatelj sa Aleksandrom.
– Kod Miška se budi neodređena ljudskost koja može prerasti u nešto sasvim suprotno, ali ja ću ga igrati kao da je najbolji čovek na svetu a principijelan – naglašava Čurović.

LJILJANA STJEPANOVIĆ: Veoma aktivna penzionerka

Ekipi se ove sezone pridružio i glumac Radoš Bajić. On igra tasta Marka Janketića. Njegov lik se zove deda, a on će kao penzionisano vojno lice uzeti pravdu u svoje ruke. A, u trećoj sezoni nećemo gledati Katarinu Radivojević.
– Katarina je napustila seriju u prvoj sezoni, ali se vraća u četvrtoj. Četvrta sezona još nije skroz napisana, ali tu smo negde, radi se. Dok vlada entuzijazam i među nama i među gledaocima biće serije – rekao je Gaga Antonijević za “Blic”.

UROŠ JOVIČIĆ: Nije važno biti samo dobar glumac, već i dobar čovek

U treću sezonu serije “Ubice mog oca” vraća se i Ruža, koja je nesumnjivo ostavila snažan utisak na publiku. Šta sve gledaoci ove jeseni mogu da očekuju otkriva Isidora Simijonović.

Gledaoci s nestrpljenjem čekaju da vide i hoće li između forenzičara Save i Rade, koje tumače Slavko Štimac i Anica Dobra, biti nešto više od kolegijalnih odnosa. Ipak, odgovori na brojna pitanja stići će tek sa emitovanje novih epizoda – od jeseni.

E. A. / Izvor: N1, Novosti, Blic

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde