“Ubice mog oca 3”: Od 12. novembra nove epizode na TOP kanalu

0
6243

Brojni gledaoci s nestrpljenjem očekuju nastavak hit serije “Ubice mog oca”.

"Ubice mog oca 3": Od 12. novembra nove epizode na TOP kanalu

Treća sezona startovaće 12. novembra na TOP kanalu. Novih deset epizoda popularne kriminalističke serije Predraga Antonijevića i Nataše Drakulić, kako pričaju glumci, biće još uzbudljivije i dinamičnije. Slede novi obračuni, ubistva, rat kriminalnih klanova… Radnja treće sezone se vrti najviše oko droge. U seriji će se dogoditi zapleti koji će uspeti da pomrse konce u naizgled stabilnim odnosima. Osim brojnih ubistava, slučajeva koji će sada dobiti epilog, dogodiće se i neke nedozvoljene ljubavi, kao i prevare. Očekuje nas još zamršenih veza policije i kriminala, kao i uzbudljive akcije.

„Ubice mog oca 3“: Od jeseni na TOP kanalu novi zapleti, akcije i rat…
1 ubice3-tihomir stanić miodrag radonjić vuk kostić
Policajci – Tihomir Stanić, Miodrag Radonjić i Vuk Kostić na setu

Glavni lik, inspektor Aleksandar Jakovljević, koga tumači glumac Vuk Kostić, nastavlja svoju ličnu i profesionalnu istragu. Ni u trećoj sezoni ne ostavlja policijsku značku i ne odvaja se od svog pištolja. Nema te suspenzije koja može da zaustavi Jakovljevića… Sve zanima i kako će se nastaviti njegov ljubavni život. Aleksandar je zaljubljen u forenzičarku Jelenu (Nina Janković), spreman je da zbog nje učini sve. Tu je i tužioc Marija Radenković (Katarina Radivojević), njegova bivša ljubavnica, koja je trudna i tvrdi da je on otac deteta. Ali, pojaviće se novi lik, mlada pripravnica (Isidora Građanin). Hoće li ona uspeti da svima pomrsi planove, saznaćemo u epizodama koje slede.

Počelo snimanje treće sezone serije „Ubice mog oca“
1 ubice3 branislav tomašević kao miša zvornik
Branislav Tomašević igra kriminalca Mišu Zvornika

Majka inspektora Jakovljevića, Olja (Elizabeta Đorevska), krije porodične i državne tajne. Kako je otkrila Nataša Drakulić, scenaristkinja i jedna od autorki serije, publika će konačno otkriti identitet ubica Milice Despotović i Aleksandrovog oca.
– U trećoj sezoni bavimo se trgovinom drogom i korupcijom u zdravstvu. Ali publika će dobiti i kraj priče iz prethodnih sezona, odnosno odgovor na pitanje ko je ubio Milicu i ko je ubio Aleksandrovog oca! Vreme je da sklonimo te repove, jer “ostavićemo” neke nove i posle treće sezone – rekla je Drakulić.

„Ubice mog oca“: Na TOP kanalu emitovaće se i treća i četvrta sezona
1 ubice 3 rada i sava anica dobra i slavko štimac
Forenzičari Rada i Sava – Anica Dobra i Slavko Štimac

U novim epizoda nastaviće se suđenje Nataliji Despotović (Nataša Ninković), majci ubijene Milice. Da li će Natalija uspeti da dokaže da je nevina? Nedavno preminulog Nebojšu Glogovca, koji je igrao Jovana Despotovića, Natalijinog bivšeg supruga, u trećoj sezoni zameniće prijatelj sa klase Boris Pingović. Osim ovog glumca, ekipi serije “Ubice mog oca” priključili su se i Radoš Bajić, Borka Tomović, Ljubomir Bandović, Bojan Žirović, kao i manekenka Sofija Milošević, kojoj je ovo prvi glumački poduhvat. Ona igra Danku, devojku kriminalca kojeg tumači mlad glumac Vukašin Ranđelović.

„Ubice moga oca“ najbolja serija na festivalu FEDIS
1 ubice 3 obradovićka i marjanović - mirjana karanović tihomir stanić
Obradovićka i Marjanović – Mirjana Karanović i Tihomir Stanić

Gledaoci se pitaju i kako će se razvijati odnos forenzičara Save (Slavko Štimac) i Rade (Anica Dobra). Da li će se romansa nastaviti ili će Sava saznati istinu o Radi? Predrag Bjelac igra Nikolu Kovačevića. On je ostao bez funkcije, ali ne i bez uticaja. Koji su njegovi novi planovi? U javnosti se predstavljaju kao najveći saveznici, ali iza zatvorenih vrata Obradovićka (Mirjana Karanović) i Marjanović (Tihomir Stanić) su najveći neprijatelji. Ona je dvolična, ali uvek dobro proračuna, koje planove sada kuje? On ima pogled čoveka koji zna svačije tajne, ali ko će otkriti njegove?

ALEKSANDRA KOVAČ: Primenjena muzika je danas poslednji bastion kreativnosti
1 ubice 3 nova nerasvetljena ubistva u seriji
Nova nerasvetljena ubistva u seriji

Miša Zvornik (Branislav Trifunović) – kontroliše podzemlje, odlučuje ko će nestati sa gradskih ulica, šuruje sa svima od kojim može imati koristi… Miša Zvornik će u trećoj sezoni serije biti još suroviji! Život žene inspektora Mirka Pavlovića (Marko Janketić) na kraju druge sezone je doveden u pitanje. Sudbina njegove supruge se ne zna, a gledaoci će uskoro saznati da li i kako će Mirko uspeti da spasi porodicu iz kandži “žestoke cure” Ruže (Isidora Simijonović). U novim epizodama Ruža će dobiti novo naređenje, a ko je njena sledeća meta saznaćemo ove jeseni na TOP kanal.

UROŠ JOVIČIĆ: Nije važno biti samo dobar glumac, već i dobar čovek
1 ubice 3 ruža ponovo vreba isidora simjonović
Ruža ponovo vreba – Isidora Simijonović

Žika (Uliks Fehmiju) nastavlja da pomaže Aleksandru sa informacijama iz podzemlja. Ali, u trećoj sezoni, moraće da bira između posla i prijateljstva. On izlazi iz bolnice i preuzima narko-klan. Zbog toga dolazi u sukob sa prijateljem Aleksandrom…


Prethodni članak52. BITEF: Gran pri “Mira Trailović” za predstavu “Zaostavština, komadi bez ljudi”
Sledeći članakSnima se: “Delirijum tremens” sa Tihomirom Stanićem u glavnoj ulozi

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde