U Stingovom koncertu uživalo 15.000 ljudi u Beogradu

0
121

Popularni Sting nastupio je u punoj Kombank areni u okviru svetske turneje “57th & 9th”. Pokazao je tačnost, profesionalnost, poštovanje prema domaćinima, naravno, priuštio je i fantastično muzičko izvođenje. I, naravno – oduševio je prisutne posetioce, priredivši sjajan koncert.

sting koncert kombank arena beograd foto promo
Foto: Promo

Posle šest godina legendarni Sting nastupio je ponovo pred beogradskom publikom. Kombank arena bila je krcata, koncertu je prisustvovalo 15.000 posetilaca. Sting je na binu izašao tačno u 20h, i na samom početku publici se obratio na srpskom jeziku.
– Dobro veče, Beograde, kako ste? – rekao je proslavljeni Britanac i odmah oduševio Arenu.

Jelena Krstić pevala sa Hoseom Felisijanom u Štokholmu na dodeli kraljevske nagrade Stingu

Odsvirao je kratku numeru na akustičnoj gitari, a onda je scenu preuzeo njegov sin, mladi gitarista Džo Samner. Izveo je pet numera, sasvim dovoljno da pokaže da je verodostojan naslednik svog oca.

sting koncert kombank arena beograd foto promo
Foto: Promo

Sting se vratio na binu i krenuo je svoju svirku. Izveo je pesme sa aktuenog albuma, po kome turneja i nosi naziv – “57th & 9th”. Nizali su se hitovi poput “If I Ever Lose My Faith In You”, “Englishman in New York”, “Mad About You”, “Fields of Gold”, “Shape of My Heart”, “Message in a Bottle” i mnogi drugi. U poslednjem bloku publika je uživala u bezvremenskim numerama ovog visoko cenjenog britanskog muzičara, kao i grupe “Police”, a i pevala zajedno sa njim. Na Stingovom reperoaru za sam kraj su se našle: “Desert Rose”, “Roxanne”, “Every Breath You Take” i neizostavni “Fragile”.

Neočekivana poseta: Ralf Fajns u Beogradskoj filharmoniji

sting koncert kombank arena beograd foto promo
Foto: Promo

Uz “Desert Rose” doživljaj u Kombank areni bio je upotpunjen, s obzirom na to da su svi u glas pevali sa Stingom, a emotivno izvođenje hita “Fragile” uz gitaru bilo je posebno iznenađenje.

– Hvala – poručio je na samom kraju Sting opet na srpskom, posle dvosatne svirke, i poželeo Beograđanima laku noć do neke sledeće prilike.

U publici su bile brojne ličnosti iz javnog života, glumci Bojana Ordinačev i Zoran Cvijanović, muzičari Kornelije Bata Kovač, članice grupe “The Frajle”, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde