Dečji spektakl: “U potrazi za snom” u CK “Vlada Divljan”

0
110

Šta se desi kada balerina izgubi osnovno oruđe za igru? U tom slučaju joj je potrebna pomoć mnogo prijatelja. U priči o odrastanju, ljubavi, poverenju koja je sklopljena u predstavi “U potrazi za snom” deca uče snagu zajedništva i prijateljstva, a publika aktivno učestvuje.

U potrazi za snom Foto Promo
Foto: Promo

Predstava u “U potrazi za snom” održaće se 24. marta u 11h, na velikoj sceni Centra za kulturu “Vlada Divljan” na Paliluli. I, biće besplatan ulaz za decu iz socijalno ugroženih porodica, kao i za decu bez roditeljskog staranja sa područja Beograda. Predstava će biti sastav glume, muzike i plesa. Osim klasičnog baleta nudi i savremenu igru i hip-hop.

15. Beogradski festival igre: Trupe iz Hong Konga, Sidneja i Izraela premijerno u Srbiji
U potrazi za snom Foto Promo
Foto: Promo

Ovaj dečiji spektakl govori o odrastanju, ljubavi, poverenju, o devojčici koja je izgubila svoju baletsku patiku i u potrazi za njom svašta novo otkriva i pronalazi zajedno sa publikom. Učesnici predstave su polaznici škole Ašhen Ataljanc, počev od najmlađih pa do srednjoškolaca. Učestvuju i polaznici Škole glume Teatar 13, mladi karatisti iz Karate kluba Diplomatik, kao i Beogradski igrački centar. Ono što odvaja ovu predstavu od drugih predstava za decu je to što su deca i njeni glavni akteri i samim tim lakše će približiti pozorište drugoj deci. A, što je i osnovni cilj ovog projekta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde