10. Bedem fest: Prvi nastup Bojane Vunturišević u Crnoj Gori

0
30

Regionalno putešestvije jubilarnog Bedem festa i dalje traje, početak festivala se bliži, a iz organizacije poručuju da su na talasima pozitivne i radne energije. I, da baš uživaju!

10. Bedem fest: Prvi nastup Bojane Vunturišević u Crnoj Gori

Bojana Vunturišević i Igor Vince biće među učesnicima 10. Bedem festam koji će se održati od 2. do 4. avgusta na gradskoj tvrđavi Bedem u Nikšiću. Oni obećavaju nezaboravan provod za sve generacije posetilaca na tvrđavi. U Crnoj Gori će ovog leta vladati sjajna festivalska atmosfera.

10. Bedem fest: “Prašiće” u Nikšiću “Brejkersi” i “KKN”

– Sjajno je obilaziti region, sretati se sa starim prijateljima, ali i sticati nove kontakte i nova poznanstva. Naročito nas raduje činjenica da se o Bedem festu govori u Ljubljani, Zagrebu, Zaboku, Skopju, Sarajevu, Novom Sadu, Beogradu… i da se naša baza fanova iz dana u dan sve više širi! Budućnost Bedem festa je utemeljena upravo u regionalnim okvirima. Svakog dana imamo veliki broj sastanaka i susreta, u međuvremenu je nastalo toliko ideja – kažu iz organizacije Festivala.

10. Bedem fest: Madam Piano i bend “Svemirko” na zidinama starog grada
10. Bedem fest: Prvi nastup Bojane Vunturišević u Crnoj Gori

– Uzimajući u obzir okolnost da je Bedem fest mesto ekskluzivnih i premijernih nastupa, nastavljamo u tom pravcu. Upravo će Bojana Vunturišević imati svoj premijerni nastup u Crnoj Gori, upravo na Bedem festu. Jako se raduje tome. Reč je o veoma autentičnoj ženskoj personi u pravom smislu te reči. Iza nje stoje fantastičan glas, posvećenost, posebna energija inspirativna naročito za mlađe posetioce i mlađu publiku, što je i smisao našeg festivala – kazao je Petar Šundić, direktor Bedem festa.

10. Bedem fest: Stiže Nele Karajlić, a posle 30 godina biće ponovo na okupu “Osma sila”

– Igor Vince je neko čije vreme tek dolazi. Uvereni smo da će nastup ovog sjajnog muzičara i njegovog neobičnog benda u kome dominiraju pripadnice lepšeg pola predstavljati pravo osveženje u vrelim i sparnim letnjim večerima tokom održavanja Bedem festa. Za sve one koji nisu čuli za ovog ovog momka, topla preporuka da odmah poslušaju neku od njegovih pesama – “Sve je u redu draga”; “Zaboravili smo da živimo”… Igor jednostavnim rečima i toplim notama, ritmom, melodijama tera vaše telo na gibanje, na ples, igru… Mnogo se radujemo da našoj publici podarimo uživanje uz ovog sjajnog muzičara! – ističe Šundić. Na kraju je poručio: – Zarazna energija Bedem festa se širi iz dana u dan!

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde