U bioskope stiže crtać “Fantastika, u potrazi za zlatnim rogovima”

0
138

Mogu li dva medveda da spasu svet?

To će saznati svi oni koji odluče da pogledaju crtani film “Fantastika, u potrazi za zlatnim rogovima” (Boonie Bears: Entangled Worlds). Srpska premijera ove animirane avanture zakazana je za subotu, 21. septembar, u 17h sati u bioskopu Cineplex Delta City.

U čarobnoj šumi u zemlji zvanoj Fantastika, skrivenoj od pogleda sveta, ništa nije kako izgelda. Pradavna tajna, čuvana vekovima, otkrivena je i pokrenula rat epskih razmera. Dva medveda, Boža i Luka, kreću u spasonosni pohod da sačuvaju šumu od zloglasne bande lopova koji su se namerili da pronađu i ukradu zlatne rogove. Na tom putu susrešće se sa mnogim čudnim i predivnim stvorenjima… Na svakom koraku leži opasnost… misterija… čarolija… Ali vreme ističe! Ko će prvi stići do zlatnih rogova? Da li će Boža i Luka uspeti da spasu svoj animirani svet?

Crtani film “Hrabri mališan 2” u bioskopima od 25. jula

Novi dugometražni animirani film “Fantastika, u potrazi za zlatnim rogovima” potpisuju kineski reditelji Leon Ding i Huida Lin. Traje 89 minuta i sinhronizovan je na srpski. A, u glumačkoj ekipi koja je pozajmila glasove crtanim junacima bili su: Slobodan Boda Ninković (meda Boža); Rade Ćosić (meda Luka); Stefan Buzurović (Nevaljali); Đurđina Radić (Mici); Dunja Stanković (robot Tea); i Aleksandar Lazić. Za režiju sinhronizacije bioje zadužen Rade Ćosić.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”

Na redovnom bioskopskom repertoaru u Srbiji film će se naći od 26. septembra. Za distribuciju je zadužen Delius Film.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde