U Barandi počelo snimanje druge sezone serije “Senke nad Balkanom”

0
367

Iz United Media produkcije stiže još jedna hit serija, tačnije nastavak već omiljene.

U Barandi počelo snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom"
Foto: Promo

Snimanje druge sezone serije “Senke nad Balkanom”, koja bi trebalo da se od marta 2019. premijerno emituje na TOP kanalu, počelo je juče u filmskom studiju u Barandi. Posle ogromnog uspeha koji je postigla prva sezona, velika i uigrana ekipa, sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu, vratila se ponovo u Jatagan malu, gde su snimljene prve scene ovog dramskog trilera čija je radnja ovog puta smeštena šest godina nakon događaja iz prve sezone.

TOP kanal: „Žigosani u reketu“ od 1. novembra, „Senke 2“ od marta
U Barandi počelo snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom"
Foto: Promo

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope. Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe… istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd 1934, uoči ubistra kralja Aleksandra Karađorđevića. Još ambicioznija u prikazu skrivene istorije Balkana, ova sezona će dati spektakularnu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti. Gledaoce će voditi od blatnih ulica Jatagan male pa sve do blistavih bečkih koridora vlasti.

8. FEDIS: „Senke nad Balkanom“ najbolja i najgledanija serija u 2017/18
U Barandi počelo snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom"
Foto: Promo

Epski zamah, uzbudljiva akcija, živopisni novi i stari likovi učiniće da druga sezona “Senki nad Balkanom” ode korak dalje u podizanju standarda domaćeg igranog programa. I u drugoj sezoni, uloge tumače Marija Bergam; Nenad Jezdić; Goran Bogdan; Jovana Stojiljković; Miloš Samolov; Srđan Žika Todorović; Gordan Kičić; Nikola Đuričko; Nebojša Dugalić; Branimir Brstina; Marko Živić; Toni Mihajlovski; Petar Arsovski… ali biće i novih likova koji su dodeljeni Nataši Ninković; Bogdanu Dikliću; Vesni Trivalić; Filipu Šovagoviću; Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću. Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, a muziku i ovog puta potpisuje Magnifiko (Manjifiko).
Druga sezona serije snimaće se na autentičnim lokacijama u Srbiji, Sloveniji i Austriji.

MAGNIFICO: Da se ne bavim muzikom možda bih bio dobar fotograf
U Barandi počelo snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom"
Foto: A. Letić / Promo

Proslavljena glumica Vesna Trivalić ima jednu od glavnih uloga u drugoj sezoni serije “Senke nad Balkanom”, piše “Blic”. Ona igra podnarednicu Draginju, koja je strah i trepet u seriji. Ona ja je učestvovala u Prvom svetskom ratu, a sada “zavodi red u Jataganmali”. Naime, u 10. epizodi prve sezone spominje se lik Marije Oršić, vođe okrutnog kulta “Tula” za koju se navodi da ona “kroji kape svima u društvu Tule”. U drugoj sezoni će se oko nje isplesti mnoge mračne misterije.

„Senke nad Balkanom“: Beograd nagradio seriju Dragana Bjelogrlić
U Barandi počelo snimanje druge sezone serije "Senke nad Balkanom"
Foto: A. Letić / Promo

– Trenutno smo u velikim poslovima pošto proširujemo zatvoreni deo studija. U nastavku će Kaluđer imati fensi klub, pa to pravimo. Malo smo proširili i Jataganmalu, dozidali smo i deo ispred Glavnjače – rekao je nedavno Bjela za “Blic”. On je dodao: – Sad smo konačno prodali svetska prava za “Senke nad Balkanom”. Kupila je jedna američka kompanija.

E. A. / Izvor: Blic, TOP kanal

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde