Turbo-punk-folk-wellness-spa koncert: “Brkovi” oduševili beogradsku publiku

0
137

Zagrebački bend “Brkovi” 3. novembra u Hali sportova “Ranko Žeravica” održao svoj jubilarni, 10. beogradski koncert i oduševio više od 3.500 obožavalaca.

Turbo-punk-folk-wellness-spa koncert: "Brkovi" oduševili beogradsku publiku foto Live ProductionKoncert je počeo žestokom pank svirkom bugarske grupe “Kontrol”. Oni su odlično zagrejali atmosferu. A, potom je hiljade fanova nestrpljivo dozivalo “Brkove” da izađu na binu povicima: “Šemso Srbine”. Šemso 69 ih je pozdravio u svom stilu i počeo Halu sportova da puni “Hormonom sreće”. Posle ovog najnovijeg hita sa aktuelnog istoimenog albuma nizale su se i ostale nove i stare dobro znane numere. Bio je to – turbo-punk-folk-wellness-spa koncert!

„Brkovi“ imaju novi singl i spot – „Odlazim“

Turbo-punk-folk-wellness-spa koncert: "Brkovi" oduševili beogradsku publiku foto Live ProductionPublika je sve vreme pevala zajedno sa bendom. “Sudbina”, “Mazda”, “Priča se po gradu”, “Odlazim”, “Momačko veče”, “Švaler”, “Balkan star”, “Nisam ja za tebe”, “Cveće”, “Znanac”… samo su neke od 30 pesama koliko su “Brkovi” pevali više od dva i po sata. Za svaku numeru Šemso je imao posebnu priču, što su prisutni posetici ispratili gromoglasnim smehom i aplauzima.

Turbo-punk-folk-wellness-spa koncert: "Brkovi" oduševili beogradsku publiku foto Live Production“Brkovi” su koncert posvetili pokojnom Sinanu Sakiću, kolegi koga su mnogo voleli, Po Šemsinoj želji puštena je njegova omiljena pesma “Zlatne godine”. Potom su na binu izašli i specijalni gosti koncerta – članovi grupe “Kal”, violinista Bojan Vasić i harmonikaš Rade Arsenović. Oni su odličnim muziciranjem atmosferu doveli do usijanja. Prema bini su počeli da lete brushalteri i majice… Šemso je nekoliko puta sišao među publiku, da bi se u jednom trenutku našao na rukama brojnih fanova, a on je sve vreme pevao.

Hormon sreće: „Brkovi“ posvećuju beogradski koncert Sinanu Sakiću

Turbo-punk-folk-wellness-spa koncert: "Brkovi" oduševili beogradsku publiku foto Live ProductionIako su priredili 150 minuta žestoke svirke, publika je tražila još. Veoma bučno je reagovala da se bend vrati na bis, kada su otpevali još tri pesme. Koncert su završili kao što su i počeli – “Hormonom sreće”. Osim pesmom, “Brkovi” su obožavaoce usrećili i limenkama piva, koje su na kraju koncerta bacali u publiku.

PR / Foto: Live Production

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde