Triler Borka Brajovića “Studenac” uskoro pred publikom

0
84
Triler Borka Brajovića "Studenac" uskoro pred publikom

U ovom filmu se prvi put kao glumac oprobao i poznati pevač.

Dugometražni igrani film “Studenac” po scenariju i u režiji Borka Brajovića Mračnog, kako javljaju iz produkcije ovog ostvarenja, spreman je za premijerna prikazivanja i distribuciju. Brajović je scenograf, a uz Miroslava Huđeca i producent ovog filma. Autor muzike je Aleksandar Zavišin; direktor fotografije Vladimir Arsenijević; za kameru je bio zadužen Dejan Blizanjac; za zvuk Stefan Petrović; dok se finalni miksom zvuka bavio Lazar Dimitrijević. Montažer je Ratko Ubović, a za šminku je zaslužna Maja Vereš.

Snima se: “Blizanci” film Borka Brajovića o trgovini bebama

Film je žanrovski određen kao triler i traje 90 minuta. Nastao je u produkciji kuća “Feniks Film” i “Nemesis Production”. Uloge su odigrali: Predrag Vasović; Snežana Horvat; Nikola Bošković; Dunja Šegrt; Tihomir Stanić; Đorđe Erčević; Slaviša Čurović; Predrag Popović Pop; Nenad Veličković Limun; Borko Brajović Mračni; Miroslav Huđec; Ðorde Brajović… a u glumačkoj ekipi se našao i Ivan Milinković, nekadašnji član ansambla “Legende”, a sada samostalni interpretator.

Studenac-2
Predrag Vasović tumači lik Davora

Sinopsis filma glasi: Davor je mladić koji živi u jednom dragačevskom selu u blizini Guče. Njegova životna priča naizgled i ne bi bila drugačija od dugih sličnih da nije rođen sa izuzetnim talentom za tenis. Međutim, život nas vodi kroz čudne puteve i dovodi nekad u velika iskušenja iz kojih nije lako izaći. Davorova priča počinje… ili se završava jednog oblačnog majskog dana kada lutajući po selu zastaje ispred stare seoske napuštene kućice… tada mu se gubi svaki trag…

Najava solo albuma: Ivan Milinković objavio pesmu “Svenuće dunje”
Studenac-borko brajović slaviša ćurović
Borko Brajović na setu sa Slavišom Čurovićem

– Iskustvo je prijatno i nesvakidašnje za mene. Upoznao sam nove ljude, osvestio sebi neke nove životne sfere. Kao što rekoše veliki glumci i reditelji svojevremeno: “Nema velikih i malih uloga, već samo dobro ili loše odigranih!” – rekao je glumac debitant Ivan Milinković.

studenac ivan milinković
Glumački debi Ivana Milinkovića

Pevača je pohvalio i reditelj.
– Ivan je izuzetno talentovan za glumu, velika je šteta što se ranije nije oprobao i na filmskom platnu. Siguran sam da bi napravio veliki uspeh. Jedva čekam da čujem reakcije publike za njegovu glumu, kao i za film koji smo radili – kazao je Borko Brajović.

Studenac-1 tihomor stanić
Jednu od uloga u filmu “Studenac” igra i Tihomir Stanić

Inače, Borko Brajović je multitalentovani umetnik iz Prijepolja. Slika, bavi se muzikom i sportom. Šira publika imala je prilike da ga vidi u epizodnim ulogama u serijama “Psi laju, vetar nosi”, “Južni vetar” i “Sumnjivo lice”, te filmu “Taksi bluz”. Glumio je i glavnog negativca Crnog Arapina, u bosanskohercegovačkom filmu “Hajduk” reditelja Branka Perića.

Ivan-Milinkovic-film-Foto-PR-tim
Ivan Milinković, Borko Brajović i Predrag Vasović

E. A. / Izvor: FCS, PR

Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde