Prvi trejler za film “Patuljci s naslovnih strana” Milorada Milinkovića

0
278

U režiji Milorada Milinkovića, sa Gordanom Kičićem u glavnoj ulozi, stiže film o ljudima koji ne prezaju ni od čega na putu do slave.

Patuljci s naslovnih strana Gordan Kičić
Foto: Printskrin YouTube / Taramount

Stigao je prvi trejler novog domaćeg filma “Patuljci s naslovnih strana” koji će premijerno biti prikazan 17. januara 2018 godine. Najnovija komedija u režiji poznatog reditelja Milorada Milinkovića (“Mrtav ladan” i “Čitulja za Eskobara”) prikazuje život najvećeg rijaliti maga na ovim prostorima, koga igra Gordan Kičić.

Krčka se „Ajvar“, film o ljubavi i preživljavanju njenog gubljenja

Patuljci s naslovnih strana Gordan Kičić
Foto: Printskrin YouTube / Taramount

Milinković je ujedno i scenarista filma, a veliku glumačku ekipu, pored Kičića, čine: Boris Milivojević; Aleksandar Radojičić; Milena Radulović; Marko Gvero; Jelena Đukić; Ljubomir Bandović; Tamara Krcunović; Rale Milenković; Olga Odanović i drugi poznati glumci.

„Luda noć“ novi TV šou program nedeljom uveče

Patuljci s naslovnih strana Aleksandar Radojičić Rale Milenković
Foto: Printskrin YouTube / Taramount

Film govori o Nikoli (Gordan Kičić) koji ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove “Tri minuta slave”. U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa. Osim toga, on smišlja i razne druge reality formate, kao i razne skrivene kamere. Njegov život je zapravo rijaliti. Nikolin najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik medijske kuće, koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata. Žena njegovog prijatelja, Mira (Tamara Krcunović), njegova je najveća ljubav iz mladosti. Ali, to niko osim njih dvoje ne zna.

Nove domaće serije na RTS-u – pun pogodak!

Patuljci s naslovnih strana Gordan Kičić
Foto: Printskrin YouTube / Taramount

Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja način kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to zapravo nameštaljka, odnosno skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću rijaliti programa. Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?

Dokumentarni film o neponovljivoj grupi „Rokeri s Moravu“

Patuljci s naslovnih strana bandović radulović
Foto: Printskrin YouTube / Taramount

Premijera filma “Patuljci s naslovnih strana” održaće se u sredu 17. januara 2018. u Sava centru od 20h i u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center od 20,45h. Karte za premijeru biće u prodaji od ponedeljka 20. novembra.

Patuljci s naslovnih strana Gordan Kičić
Foto: Printskrin YouTube / Taramount

Producent filma je Peđa Bajčetić, produkcijska kuća “Bombona Production”, dok je ko-produkcija i distribucija izvršena u saradnji sa kompanijama “Livada Produkcija” i “Taramount Film”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde