SubBeerni centar: Treće izdanje Whisky Fair Beograd ovog vikenda

0
62

Ako želite da otkrijete i detaljno istražite svet viskija, sačuvajte poslednji vikend novembra za Viski sajam.

SubBeerni centar: Treće izdanje Whisky Fair Beograd ovog vikenda U SubBeernom centru (Cetinjska 15), 24. i 25. novembra održaće se treći Whisky Fair Beograd. Ljubitelja viskija ima sve više u Srbiji, čemu svedoči sve veći broj posetilaca sajma, kao i rast broja izlagača i brendova viskija. Od 50 vrsta viskija koliko ih je bilo izloženo na prvom, do blizu 100 vrsta na drugom izdanju sajma, došlo se do ovogodišnjeg sajma sa najrazovrsnijom ponudom do sada.

Vodeći srpski uvoznici i proizvođači predstaviće široki portfolio brendova. Više od 100 vrsta viskija će biti dostupno za degustaciju. Ovo je i jedinstvena prilika da se proba i hrana koja u sebi sadrži viski. Takođe, i tradicionalna jela zemalja iz kojih viski dolazi.

“Šok i nevjerica”: “Zabranjeno pušenje” objavilo spot za pesmu “Irska”
SubBeerni centar: Treće izdanje Whisky Fair Beograd ovog vikenda
Foto: Aleksandar Dmitrović

Duga tradicija, poreklo i duh ovog napitka biće predstavljeni kroz raznovrsni program. A, koji će na zabavan, a opet edukativan način približiti deo viski kulture. Kroz predavanja i radionice posetioci se mogu bliže upoznati sa tradicijom, poreklom i razlikama među vrstama viskija. Saznaće i kako da iskoriste maksimum iz svake čaše viskija. Teme, termini i predavači radionica ovogodišnjeg sajma su objavljeni na internet stranici i društvenim mrežama sajma.

SubBeerni centar: Treće izdanje Whisky Fair Beograd ovog vikenda Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0037
Foto: Aleksandar Dmitrović

– Celodnevni program donosi i raznovrsne aktivacije kao što su BlakJack i bilijar, a kao i prošle godine, sve bradonje očekuje i berbernica. Na sajmu možete postati vlasnik i originalne majice brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri, koji na kreativan način vezuju Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu biće zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić – poručuju organizatori.

SubBeerni Centar: Publika bira, a “Atheist rap” svira 8. decembra

Prvog vikenda u decembru organizovaće se i Aukcija otvorenih flaša. Tada će posetioci moći da kupe otvorene flaše sajamskih velikana po znatno povoljnijim cenama.
Cena ulaznice za jedan dan sajma je 350 dinara. Radno vreme sajma je u subotu (24.11.) od 12 do 02h; a u nedelju (25.11.) od 12 do 20h. Deo prihoda od ulaznica i aktivacija doniraće se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola. Broj ulaznica je ograničen, a dostupne su preko Eventima.

Vojko V ima novi spot “Kako to”, a u decembru prvi solistički nastup u Beogradu
SubBeerni centar: Treće izdanje Whisky Fair Beograd ovog vikenda Photo_Aleksandar_Dmitrovic_0037
Foto: Aleksandar Dmitrović

U narednom periodu u SubBeernom centru najavljeni su i sledeći događaji:
29/11 Zabranjeno pušenje
07/12 Vojko Vrućina
08/12 Atheist Rap
14/12 Jorgovani
21/12 Belgrade Metal United Vol.3
22/12 New York Ska-Jazz Ensemble
28/12 Let 3

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde