Treći video singl za osam dana: Neda Ukraden objavila “3, 2, 1, 0”

0
80

Pevačica je ispunila dato obećanje. Stigao je još jedan njen novi spot.

Treći video singl za osam dana: Neda Ukraden objavila "3, 2, 1, 0"

Neda Ukraden objavila je treći video singl za osam dana! Posle numera “Bomba” i “Nije pošteno”, obožavaocima je podarila “3, 2, 1, 0”. Tri pesme stilski su potpuno različite. Poslednji novitet, čak bi se reklo, neoubičajen za Nedu. Novi zvuk, produkcija, interpreracija…
– Prilikom izbora ove tri nove pesme koje su upravo izašle, izabrala sam numere da svaku od generacijski različitih slojeva publike zadovoljim. Da i oni od sedam godina, poput mojih unuka, a i oni od 77, poput mnogih koji me rado slušaju i dugo vole, uživaju u novim pesmama i spotovima – izjavila je pop diva.

Neda Ukraden objavila spot za baladu “Nije pošteno”

Za “3, 2, 1, 0” zaslužan je tandemom Caneras, Alex i Nikki.
– Pesmu su uradili mladi, talentovani ljudi, tandem pod imenom Caneras. To su jako popularni izvođači u tom novom muzičkom izrazu, koji imaju milionske preglede spotova i pesama. Do saradnje je došlo slučajno, preko zajedničkih prijatelja. Kad smo se malo bolje upoznali jako su me zainteresovali svojom svežinom i potpuno novim zvukom. Iako sam bila skeptična u početku, na kraju snimanja sam jednostavno i ja uživala – kaže Neda. Ona je o spotu koji je nastao u video produkciji “Leona” rekla:

Neda Ukraden kao bajkerka u spotu za pesmu “Bomba”
Treći video singl za osam dana: Neda Ukraden objavila "3, 2, 1, 0"

– Spot je takođe njihova vizija te pesme, tako da je ovo sasvim jedna nova Neda. Sudeći po oduševljenju i reakciji mojih unuka, pesma će se verujem i dopasti najmlađoj publici – kaže Neda.
U spotu za “3, 2, 1, 0” pevačica je imala vizuelnu transformaciju – postala je crnka. Mnoge je ovo Nedino izdanje podsetilo na njene pevačke početke i izgled iz sedamdesetih.

NEDA UKRADEN: Stidela sam se svoje zadnjice

– U kratkom vremenskom periodu izašle su tri pesme, kao mini album. Ovaj poduhvat koji me jako angažovao, kako vremenski, tako i emotivno, a dogodio se sve zapravo neplanirano. Dobila sam nekoliko lepih pesama različitih autora, neke su me se zaista jako dopale i poželela sam da publiku obradujem tim kompozicijama. Nadam se da će publika podjednako uživati u prekrasnoj baladi, kao i u modernijim i bržim pesmama – poručila je Neda.

3, 2, 1, 0

Burna noć a ti k’o lud, ma reci gdje si, gdje si
Ja te čekam, tu sam sama na istoj adresi
A tebe nema, skrenula sam s uma
Brojim, čekam – tri, dva, jedan, nula

Kad na prag kroči srce iskoči
U trenu dah se ledi, tijelo mi se koči
Te tvoje oči imaju moći
Da prepustim te lako, znaj da neće moći

Ne laži kad pitam
Gdje opet ti skitaš

Znam, neko treći mojoj nesreći se sladi
Dok izgovaraš te lijepe riječi
Preda mnom klečiš, znaš da ću preći
Ja preko svega, jer mi niko nije preči

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde