Treći TEDxMokrin o neočekivanim temama održivog razvoja

0
50

Najpoznatija konferencijska platforma TEDx omogućava lokalnim zajednicama širom sveta pristup idejama vrednim deljenja.

Treći TEDxMokrin o neočekivanim temama održivog razvoja

TEDxMokrin predstavlja prvi TEDx održan u ruralnoj sredini u našoj zemlji, a nakon dva uspešno organizovana događaja, 14. decembra održaće se ovogodišnja konferencija koja ima za zadatak da podigne svest o ciljevima i značaju održivog razvoja. Konferencijski deo događaja održaće se u Domu kulture u Mokrinu, dok će Mokrin House, do sada već poznata TEDxMokrin lokacija, biti okruženje tokom ostatka programa.

Završen edukativni kamp u Mokrinu: Kad porastem biću… srećan i svoj!
Treći TEDxMokrin o neočekivanim temama održivog razvoja

“Unexpected Sustainability” bazira se na neočekivanim temama održivog razvoja, tačnije na ne tako očiglednim održivim sistemima na polju edukacije, umetnosti, aktivizma.
Na ovogodišnjem TEDx-u možemo očekivati teme kao što su “Borba prirodom, a ne protiv nje”; “Eko škole na temeljima ruševina”… a samo neki od do sada potvrđenih govornika su Vanja Petković; Bogdan Mrša; Nemanja Potrebić; i Momčilo Antonijević.

Nagrada “Raša Popov” Ljubivoju Ršumoviću Ršumu
Treći TEDxMokrin o neočekivanim temama održivog razvoja

– Treću godinu zaredom, TEDxMokrin potražuje načine da otkrije različite vrednosti koje potiču iz zajednice, ali i da istoj toj zajednici pruži pristup kvalitetnim rešenjima, fokusirajući se na važnost bavljenja savremenim i budućim problemima. U dobu izobilja, održivost postaje lična odgovornost. Upravo zato, istražujući oblasti održivosti koje su nesvakidašnje, ali podjednako bitne, TEDxMokrin za naslov ovogodišnje teme bira “Unexpected Sustainability” – navodi organizator konferencije Ivan Brkljač.

Drugo izdanje festivala Rurban Day u Mokrinu

Više informacija o predavačima i temama o kojima će govoriti možete pronaći na sajtu TEDxMokrin konferencije.
Karte za TEDxMokrin “Unexpected Sustainability“ možete kupiti ovde. Zbog tipa licence, mesta su vrlo ograničena, a cena karte je 25 evra.

PR / Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde