Treća sreća: Novi datum koncerta “Dizni Fantazija” 7. septembar

0
78

Beogradska filharmonija objavila je željno iščekivanu vest.

Treća sreća: Novi datum koncerta  "Dizni Fantazija" 7. septembar
Treća sreća – svi priželjkujemo vedar septembarski dan

Novi datum velikog koncerta na otvorenom i izvođenje “Dizni Fantazije” uživo je 7. septembar (20h). A sve pod parolom – treća sreća! Lokacija koncerta je neznatno izmenjena te će se tradicionalni filharmonijski piknik ovoga puta održati “prekoputa”, odnosno na Ušću (Novi Beograd, blok 14). Beogradskom filharmonijom te večeri će dirigovati stalno gostujući dirigent Danijel Rajskin.

Filharmonija odlaže “Diznijevu Fantaziju” iz bezbednosnih razloga

– Svi opravdani i racionalni razlozi su bili nedovoljni da nas uteše zbog vremenskih (ne)prilika koje su nas dva puta omele da poklonimo publici najlepši muzičko-animirani spektakl svih vremena. Zato se sada, nadamo da će biti treća sreća, te da ćemo imati vedro septembarsko nebo. Molio bih sve koji upražnjavaju dodolske rituale da se u naredno vreme suzdrže od praktikovanja istih. A, Beogradska filharmonija vam obećava nezaboravan spektakl za sve generacije! – poručuje Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije.

Filharmonijski piknik na Ušću: Diznijeva fantazija uživo za 50.000 ljudi 23. juna
FILHARMONIJA ODLAŽE DIZNIJEVU FANTAZIJU IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA
Foto: Beogradska filharmonija

“Dizni Fantaziju” uživo nestrpljivo iščekuju brojni obožavaoci iz cele zemlje i regiona, budući da se ova senzacionalna produkcija izvodi prvi put na ovim prostorima. Muzičari Beogradske filharmonije sviraće čuvene numere klasične muzike ispod velikog ekrana na kome će se prikazivati kompilacija originalnog filma “Fantazija”, remek-dela Volta Diznija iz 1940, i filma “Fantazija 2000”, zvanično nikada prikazanog na našim prostorima.

Koncert je kao i do sada besplatan i namenjen je svim generacijama. Početak je zakazan tačno za 20h, a kapije za piknik biće otvorene tri sata ranije.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde