Pankeraj za sve uzraste: Treća Punk parada 21. decembra u Požegi

0
74
Treća Punk parada 21. decembra u Požegi

Treću godinu zaredom, grupa entuzijasta zaljubljenih u pank zvuk i kulturu, uz podršku prijatelja, dovodi u Požegu bendove bliske ovoj supkulturi.

Treća Punk parada biće održana 21. decembra u klubu “X” (kod gradskog stadiona) u Požegi. Organizatori obećavaju dobar provod i druženje, sjajnu svirku i – pankeraj za sve uzraste!

Na Punk paradi #3 nastupiće bendovi: “Pogonbgd” (Beograd); “Totalni promašaj” (Kraljevo); “Strašni zmaj” (Kosjerić); i “Smudos” (Kraljevo). Koncert će početi u 21h, a cena ulaznice je 150 dinara.

Tatatatira: Norveški pankeri obradili “U svetu postoji jedno carstvo”

– Punk parada je događaj koji se od ove godine u potpunosti finansira od priloga, donacija i volontiranja prijatelja i prijateljica. Prateći događaji Punk parade uključuju promociju ovog koncerta u Užicu i Kosjeriću, a tradicionalno pored ovih gradova očekuje se dolazak drugara i drugarica iz Lučana; Arilja; Kraljeva; Beograda; sa Zlatibora; Čačka… – kažu organizatori.

Ljubitelji pank zvuka uživaće pretposlednje subotu u decembru u Požegi, a organizatori sugerišu da na vreme rezervišu svoja mesta na Punk paradi.

Ovogodišnji plakat i druge vizuale manifestacije uradila je Jelena Jaćimović.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde