Promovisan album “Tražim ljude kao ja” grupe “Texas Flood”

1
352

Blues sastav iz Beograda, koji čine Nenad Zlatanović a.k.a Mr. Swagger, Vlada Golubović i Ivan Čukić, snimio je svoj prvi album pevan na srpskom jeziku.

Promovisan album "Tražim ljude kao ja" grupe "Texas Flood"

U beogradskom klubu “Rob Roy 1884” promovisan je album “Tražim ljude kao ja” grupe “Texas Flood” u izdanju kuće “Multimedia Music”. Na promociji je bila velika gužva, okupili su se brojni prijatelji i kolege Zlatanovića i ostalih članova benda.

Beer Garden 2019: Program za jul u pivskoj oazi na Adi

Na CD-u je devet pesama, blues obrada poznatih rock hitova sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka, od “Azre” do “Pop mašine”: “Da budem tvoj”; “Ove ću noći naći blues”; “Majko zemljo”; “Negde daleko”; “Granica”; “Čekaj me”; “Divlje guske”; “Put ka suncu”; i “Obrati pažnju na poslednju stvar”. Album je snimljen u studiju “King Oliver” u Beogradu, snimatelj je bio Ivan Srdanović, producent Vlada Golubović uz asistenciju Nenada Zlatanovića. Za design, ilustracije i logo izdanja pobrinuo se jedan od vodećih svetskih strip autora R. M. Gera (Scalped, Django Unchained, Goddamned). Album se može kupiti u prodavnicama “Multimedia Music Store”; knjižaram “Vulkan”; i online OVDE. Kako su mnogi konstanovali, “Tražim ljude kao ja” predstavlja poziv na povratak pravim muzičkim (i ostalim) vrednostima i uzorima.

Mr Swagger, Pera Joe i Katarina Pejak gosti na koncertu Beth Hart

Na promociji se prisutnima obratio Rodoljub Stojanović, vlasnik i direktor izdavačke kuće “Multimedia Music”.
– Velika nam ja čast što smo bili u mogućnosti da objavimo ovo fantastično izdanje. Ove godine smo imali priliku da objavimo albume sjajnih bas instrumentalista, Dejana Škopelje Škopija i R. Bulatoviča Čeje, a sada predstavljamo, pre svega, jednog sjajnog gitaristu, Nenada Zlatanovića Mr. Swaggera – rekao je između ostalog Stojanović

Vladislav Pejak ispred PR Blues Time Production rekao je da je ovo prvenac na srpskom jeziku ovog blues sastava, koji je do sada objavljivao albume samo na engleskom. On je podsetio i na reči čuvenog Petra Pece Popovića: “Platon je u Zakonima savetovao muzičarima da se svaka pesma proglasi svetom. Neša je od svetih pesama moje generacije napravio ličnu molitvu za svoje pokolenje”.

Na promociji je bend “Texas Flood” i zasvirao, što je doprinelo još boljem druženju.

E. A. / Foto: Multimedia Music

1 KOMENTAR

  1. Izvanredan album. Već tri dana slušam po ceo dan. Ne zna se koja je bolja pesma. Jedan dan mi je jedna favorit, drugi dan druga. Svaka čast!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde