“Pored nas” nastavak filma “Pored mene”

0
3439

Bioskopski hit iz 2015, film “Pored mene” dobiće nastavak – “Pored nas”.

pored nas foto promoPosetioci bioskopa u Srbiji su pre najnovije “Star Wars” avanture bili u prilici da pogledaju tizer za film na kome trenutno radi Stevan Filipović (Šejtanov ratnik, Šišanje, Pored mene), a sada to mogu i ostali. Radnja novog filma “Pored nas” odigrava se sedam godina nakon događaja predstavljenih u prethodnom filmu. Nekadašnji srednjoškolci su sada porasli i sticajem okolnosti postaju učesnici “Prirodne selekcije”, novog rijalitija koji se odigrava u divljini. Stevan Filipović je još ranije istakao i da ekipu i glumce očekuje snimanje mnogo fizički napornih scena u prirodi. Kao i da će nastavak biti još zahtevniji i veći projekat od filma “Pored mene”.

Saša Đorđević podržao projekat i film o Nataši Kovačević

Ekipa filma "Pored nas" na prvom okupljanju
Ekipa filma “Pored nas” na prvom okupljanju i čitajućoj probi, Foto: Promo

Snimanje je planirano za proleće 2018, i to na Tari i Kopaoniku, kao i na Durmitoru u Crnoj Gori i na Crvenom jezeru u Hrvatskoj. U novom filmu će se pojaviti mnoga poznata lica: Slaven Došlo (Lazar); Nikola Glišić (Strahinja); Darko Ivić (Tadija); Milica Majkić (Jelena); Gorica Regodić (Isidora); Jelena Puzić (Sofija); Nikola Dragutinović (Srba); Matea Milosavljević (Sandra)… Scenario filma “Pored nas” potpisuju Filipović i Milena Bogavac, producira Branislav Jević i producentska kuća Hypnopolis. Direktorka fotografije je Maja Radošević, kompozitor je Aleksandar Ranđelović, a premijera se očekuje početkom 2019. godine. Film će u Srbiji distribuirati Taramount.

23. FAF: Film Gorana Markovića „Mnoštvo i manjine“

pored nas foto promo– U filmu “Pored mene” glavne likove smo izmestili iz njihovog prirodnog okruženja, tako što smo im oduzeli mobilne telefone. U “Pored nas” idemo korak dalje: ne samo da neće imati pristup modernim tehnologijama, već će biti izmešteni iz urbane sredine na koju su navikli, u divljinu. Njihovi postupci biće isprovocirani ekstremnim uslovima – istakao je reditelj Filipović.

Film „Pijavice“ Dragana Marinkovića u postprodukciji

Svi glumci su izrazili veliko zadovoljstvo što će se ponovo naći u ulogama koje su bile značajne za njihovu karijeru i što će ponovo sarađivati sa ekipom koja je sa prvim filmom postigla veliki uspeh.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde