Tradicionalni koncert Frana Lasića 16. decembra u Domu omladine

0
86

Popularni glumac i muzičar, veliki miljenik žena, uveliko se priprema za tradicionalni beogradski koncert, peti po redu.

Tradicionalni koncert Frana Lasića 16. decembra u Domu omladine

Ove godine koncert Frana Lasića i dalmatinske klape “Smrika” zakazan je za ponedeljak, 16. decembra, u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Ulaznice su u prodaji preko Ticket Vision mreže, po ceni od 1.000; 1.200; i 1.500 dinara.

Veče pre toga, Lasića i klapu imaće priliku da čuju i vide obožavaoci u Novom Sadu.Tamo će se družiti sa publikom na koncertu u Sinagogi.

– Izvodićemo pesme Sajmona i Garfankla, Boba Dilana, “Bitlsa”, “Stounsa”… biće tu i nekoliko popularnih pop i rok hitova, kao i dalmatinskih pesama. Naravno, izvešćemo i moje hitove “Zagrljeni”, “Volim te budalo mala”… Ja nisam nikakav ekstra muzičar, niti ekstra pevač, ali mislim da je puno bitnije za ovo što ja radim komunikacija sa ljudima… i da sve ima neku priču – izjavio je Lasić.

FRANO LASIĆ: Uz “Međede” se lepše živi
Tradicionalni koncert Frana Lasića 16. decembra u Domu omladine

Frano je rođen 1954. godine, pa će u skladu s tim, koncert početi izvođenjem hitova iz tih godina. A onda, godina po godinu, sve do današnjeg dana. Tokom koncerta publika će osetiti šta je muzički vremeplov. Putovaće kroz vreme i vratiti se u neke prošle lepe i bezbrižne dane, uz muziku tog vremena. Prisetiće se nekih poznatih stranih hitova, koji su se tada pevušili uz Radio Luksemburg, kao i onih starih svima nama znanih domaćih hitova, koji su se slušali sa singl i LP ploča, te popularnih klapskih pesama…

– Uz Frana i klapu publika će se prisetiti romantičnih šetnji uz more… setiti se opojnog mirisa mora i morskog žala… zalazaka sunca i malih morskih talasa… Zato zapevajmo zajedno, svima nama dobro znane, ali retko izvođene pesme, uz koje smo odrastali… – najavljuju organizatori predstojeći koncert Frana Lasića i klape “Smrika”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde