Tradicionalni koncert Ane Bekute u Sava centru – 27. novembra

0
186

I ove jeseni poznata pevačica družice se sa svojim obožavaocima u novobeogradskoj dvorani.

Tradicionalni koncert Ane Bekute u Sava centru - 27. novembra

Tradicionalni koncert Ane Bekute u Sava centru ove godine biće održan 27. novembra.
O Ani Bekuti već se sve zna. Jedna je od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevačica domaće folk scene. Prepoznatljiva je po velikom broju hitova i prelepom osmehu. Dobitnica je brojnih priznanja, a krase je perfektne vokalne mogućnosti. Važi za jednu od najuglednijih pevačica na domaćoj muzičkoj sceni, veliki je profesionalac, publiku uvek oduševi atmosferom koju pravi na koncertima.

Mira Škorić proslavlja 30 godina karijere 22. oktobra u Sava centru

Ove godine odlučila je da svojoj publici pokloni nešto drugačiji repertoar u odnosu na prethodne godine. U Sava centru 27. novembra će izvoditi i neke pesme koje do sada nije pevala na svojim koncertima.

Iza sebe ima bogatu karijeru sa 18 snimljenih albuma i hitove: “Veseljak”; “Rano moja”; “Imam jedan život”; “Bekrija”; “Ja nisam rođena da živim sama”; “Ostavljena ja”; “Đavole”; “A ti me izneveri”; “Zlatiborske zore”… Tradicionalni koncert Ane Bekute u Beogradu biće nova prilika da ih publika zapeva zajedno za pevačicom.

Cena ulaznica je 1.500; 1.800; 2.000; i 2.500 dinara. Mogu se kupiti na blagajni Sava centra i preko prodajne mreže Tickets.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde