Objavljen demo snimak pesme “Kad voliš” u izvođenju Tošeta Proeskog

0
457

Pesma “Kad voliš”, hit makedonske pevačice Karoline Gočeve, prvobitno je bila namenjena jednom od najvećih pevača sa ovih prostora Tošetu Proeskom.

Toše Proeski Foto Promo Kad voliš
Toše Proeski, Foto: Promo

Nikada ranije emitovan demo snimak pesme “Kad voliš” u izvođenju Tošeta Proeskog objavila je danas izdavačka kuća Mascom. Muziku, aranžman i produkciju za ovu numeru uradio je poznati kompozitor Mirko Vukomanović. A, stihove za pesmu napisala je njegova supruga Snežana Vukomanović.

Objavljena nova pesma Tošeta Proeskog „Light the flame“

– Pesma koju pamtimo u izvođenju vrhunske makedonske pevačice bila je originalno namenjena Tošetu Proeskom… Njena premijera na desetogodišnjicu Tošetovog tragičnog odlaska u legendu za nas ima duboku emotivnu simboliku – neki su dovoljno veliki da nikada ne odu… Izuzetno nam je zadovoljstvo što čaroliju Tošetovog glasa možemo još jednom da donesemo publici – otkrila je Snežana Vukomanović.

Udala se Karolina Gočeva

– Pesma je snimljena početkom 2002. godine i svi mi koji smo privilegovani time što je u našim biografijama zabeleženo da smo radili sa njim nosimo iste utiske. Lakoća sa kojom je pevao, igrao se vokalom i našim emocijama, autoritet koji je imao onog trenutka kada bi stao pred mikrofon – jednostavno impresivno! – dodala je Snežana.

Spomen česma u znak sećanja na pevača i kompozitora Rođu Raičevića

Obožavan širom Balkana, Todor Toše Proeski, rođen je 25. januara 1981. u Prilepu, a preminuo u saobradajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Svojom muzikom uspeo je da spoji sve narode bivše Jugoslavije. Njegova brilijantna i bogata karijera, tokom koje je objavio sedam studijskih albuma, plod je jedinstvenog talenta i neponovljive energije. Pesma “Kad voliš” dostupna je u digitalnom formatu na svim digitalnim muzičkim platformama i servisima.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde