“Utisak nedelje” Olje Bećković od aprila na TOP kanalu

0
134

Televizijski kanal TOP, koji je deo kompanije United Media, 1. aprila startuje sa novom programskom šemom. U njoj će se, pored vrhunskog serijskog i filmskog programa, naći talk show emisije političkog i zabavnog karaktera.

"Utisak nedelje" Olje Bećković od aprila na TOP kanalu

Na male ekrane vratiće se neka omiljena TV lica koja gledaoci dugo nisu imali prilike da gledaju. U želji da publici ponudi što širi i kvalitetniji izbor programa, TOP kanal je u svoju ponudu uvrstio i kultne emisije kao što su politički talk show “Utisak nedelje” sa Oljom Bećković; jutarnji program “Mentalno razgibavanje”, a biće emitovan i serijal “Insajdera” – “Male Velike Priče”.

TOP kanal: Na početku 2019. stižu serije “Stella”, “Rita” i nastavak “Domovine”

“Utisak nedelje” svakako je obeležio decenije za nama. Od emitovanja poslednje emisije prošle su četiri i po godine. Gledaoci TOP kanala će nedeljom uveče moći da uživaju u ovom prepoznatljivom formatu koji će, kao i do sada, uređivati i voditi Olja Bećković.

– Veliko nam je zadovoljstvo što možemo da objavimo da smo sa autorkom emisije Oljom Bećković postigli dogovor i što se jedna takva emisija kao što je “‘Utisak nedelje” vraća na male ekrane, baš na TOP kanal. Ukidanje emisije na jesen 2014. ostavilo je prazninu u medijskom prostoru Srbije. Osluškujući želju publike, videli smo da nedostaje otvoren i beskompromisni način razgovora Olje Bećković i njen stil uređivanja. Emisija će ići svake nedelje, zadržaće svoj prepoznatljiv koncept. U njemu će autorka sa svojim gostima u studiju razgovarati o događajima koji su obeležili proteklu sedmicu – navode u TOP kanalu.

“Ubice mog oca”: Na TOP kanalu emitovaće se i treća i četvrta sezona
"Utisak nedelje" Olje Bećković od aprila na TOP kanalu 
Darko Mitrović, Foto: N1
Darko Mitrović, Foto: N1

Jutarnji termin na TOP televiziji biće rezervisan za “Mentalno razgibavanje”. Gledaoci će moći da ne samo da gledaju na malim ekranima već i da slušaju direktan lajv strim. Ova emisija je na najvećim radijskim stanicama u Srbiji gde je emitovana obarala sve rekorde slušanosti. Darku Mitroviću će se u studiju TOP kanala pridružiti Veljko Pajović koji je godinama vodio i uređivao “Beogradsku razglednicu” na Studiju B. Pored toga što će se truditi da slušaoce i gledaoce nasmeju od ranog jutra pre polaska na posao, autori “Mentalnog razgibavanja” će obrađivati i relevantne teme sa sagovornicima.

ANDRIJA KUZMANOVIĆ: Očekuje nas uzbudljiva druga sezona “Senki nad Balkanom”

Dok serijal “Insajdera” o sistemskim zloupotrebama i propustima i u narednoj sezoni nastavlja da se emituje na televiziji N1, u okviru nove programske šeme na TOP kanalu biće emitovana i nova emisija produkcije “Insajder” – “Male velike priče”. Redakcija “Insajder” 15 godina otkriva sistemske probleme iza kojih se kriju zloupotrebe i kriminal. A, sada će se svakodnevno baviti problemima građana. Rešavanje svakodnevnih problema pokazaće da “male” priče odslikavaju propuste i zloupotrebe u funkcionisanju sistema.

Veljko Pajović, Foto: N1
Veljko Pajović, Foto: N1
Snima se druga sezona serije “Žigosani u reketu”

Pored ovih formata, TOP kanal će nastaviti sa emitovanjem najkvalitetnijeg domaćeg i stranog serijskog i filmskog programa. Ove godine je u planu nastavak emitovanja serije “Žigosani u reketu”; emitovanje druge sezone popularne serije “Senke nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića; četvrte sezone jednog od najgledanijih domaćih serijala “Ubice mog oca”; zatim mini serijala “Zaspanka za vojnika” Predraga Gage Antonijevića; kao i novih epizoda “Mileta protiv tranzicije” autora Srđana Anđelića.

8. FEDIS: “Senke nad Balkanom” najbolja i najgledanija serija u 2017/18
insajder

TOP je u poslednjih godinu i po dana publiku osvojio premijerama visokobudžetnih domaćih serija kao što su “Ubice mog oca”; “Žigosani u reketu”; “Konak kod Hilmije”; kao i vrhunskim stranim serijama, igranim i crtanim filmovima i emisijama zabavnog karaktera iz sopstvene produkcije (kviz “Totalni obrt”; kulinarski šou “Mr. Kitchen”).

TOP kanal je deo United Media, u okviru koje posluje i TV N1.

E. A. / Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde