Toni Cetinski predstavio spot za pesmu “Kao u snu”

0
177

Snovi postoje zato da bi se sanjali, ali i ostvarili, napisao je Toni Cetinski na društvenim mrežama, najavljujući spot novog singla.

kao u snu cetinski
Foto: Promo/Darpro

Retki se mogu pohvaliti da su ostvarili svoje snove usprkos svim preprekama, a kada pričamo o onim pevačkim, uspeh je tim veći. Jedan od onih koji slobodno može stati iza takvih izjava je Toni Cetinski. Godinama je među najtraženijim pevačima, na samom vrhu scene, a generacije obožavaoca podržavaju ga u njegovom radu. Upravo zato Tonijev aktualni hit “Kao u snu”, na najlepši mogući način opisuje njegov pevački put koji traje duže od 25 godina.

Toni Cetinski objavio pesmu „Kao u snu“

kao u snu cetinskiNova pesma “Kao u snu”, za samo tri nedelje emitovanja, osvojila je srca svih. Publika je zavolela na prvu, a Toni je sada kao zahvalnost svima snimio i poseban video spot.
– Divno je kad imaš toliko ljudi, koji takođe veruju u tvoje snove i da je sve moguće! Hvala autoru pesme Amilu Loji i autoru spota Dariju Lepoglavcu i njegovoj ekipi. Posebno hvala članovima gudačkog dela Zagrebačke filharmonije, kao i baletskim prvacima HNK-a – istakao je pevač.

kao u snu cetinski
Foto: Promo/Darpro

Novi video spot sniman je na dve lokacije, u koncertnoj dvorani “Vatroslav Lisinski”, gde se menjaju kadrovi Cetinskog sa članovima Zagrebačke filharmonije, kao i gudačima, i u Hrvatskom narodnom kazalištu, gde publika ima prilike da vidi na delu baletske prvake Tomislava Petranovića i Ivu Vitić Gameiro.

Music Week: Koncerti na Kopaoniku Samardžića, Matića, Gibonnija, JK, „Ministarki“ i Pejovića

kao u snu cetinski
Foto: Promo/Darpro

Inače, Cetinski će u Beogradu održati koncert 26. aprila, u Sava centru. A, već je najavio i koncert 27. jula na Ljetnoj pozornici u Opatiji, za koji je već počela prodaja ulaznica.

KAO U SNU

Čuvaj to dobro u sebi
Jer sve se piše negdje na nebu
Svaki uzdah, svaka riječ
Čuvaj to dijete u sebi
Jer ako jednom ode od tebe
Ode zauvijek

Ljepotu nađi u svemu
Lošu vijest zaboravi
I pusti da te nosi
Rijeka ljubavi

Voli me rukama i tišinom i riječima
Budi moja mirna luka, mome srcu svetinja.
Voli me iskreno, pomalo stidno i naivno
I kada letim i kad sam na dnu
Voli me kao u snu

Čuvaj taj osmjeh na licu
Od dva neba što ti se nude
Biraj nebo vedrije
Ljubav čuvaj ljubav u sebi
To je dar, zbog toga se živi
Zbog toga se umire

Duša puna mi tebe, sve je drugo nevažno
Hodaj po mom srcu za tebe je skrojeno

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde