Toni Cetinski objavio spot za pesmu “General bez činova”

0
145

Spot je snimljen u napušetenoj fabrici “Obrada” u Rovinju.

toni cetinski general bez činovaToni Cetinski objavio je spot za pesmu “General bez činova” sa novog albuma “Kao u snu”. Autor muzike i teksta ove numere je Aleksandra Milutinović, dok je aranžman uradio Filip Gjud. Reditelj spota je Paolo Gentilini (Đentilini). On je inače i majstor specijalnih efekata, školovan u Pragu, Londonu i Los Anđelesu. Inače, mladi rovinjski reditelj je zadužen za celokupni vizuelni koncept albuma “Kao u snu”.

Toni Cetinski predstavio spot za pesmu „Kao u snu“

– Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo da radimo zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i hteo sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album. A, Paolo je pravi majstor za to! Jako mi je drago da je produkcija video spota bila u mom rodnom kraju i da su svi učesnici bili iz Rovinja i šire okoline – rekao je Toni.

Bane Opačić zakazao za 11. maj koncert u Sava centru
toni cetinski foto paolo gentilini
Foto: Paolo Gentilini

– “Kao u snu” je naziv albuma koji traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono što sam hteo postići za spot “General bez činova”, a da ne izgleda kao tipičan muzički video. Za potrebe snimanja spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime i adekvatnu masku. A, sve kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita – rekao je reditelj.

Publika u Sava centru čuće 26. i 27. aprila ovu numeru, kao i brojne hitove Cetinskog, na njegovim solističkim koncertima u Beogradu.

GENERAL BEZ ČINOVA

Od života samo imao sam par šamara
Brisala me sreća iz svog adresara,
Mijenjao sam svijet
Ispravljao krive ceste ja

Vodilo me srce, ljudi zvali su me nemir
Bacala me ljubav, gdje najmračniji je svemir
Mijenjao sam zvijezde,
Svakog dana druga zemlja, grad

General bez činova
Za dodir tih dlanova,
Sad život bih dao svoj
Za mir

Ružo bez korijena
Ljubavi moja umorena,
Dišem da ti suze obrišem
I da poljubim ti dušu usnama,
Jer sve si moje najbolje

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde