Toma i “Blek Pantersi” pevali za Demi Mur

0
326

Toma Panters je otkrio da je holivudska zvezda Demi Mur provela veče na njegovom splavu: “Ona je takav laf da sam joj ja rekao da ima ciganske krvi“.

Toma Panters i Blek Pantersi
Foto: Facebook/ Blek Panters

Ovih dana u Beogradu boravi proslavljena glumica Demi Mur. Holivudska zvezda je rešila da “okusi” noćni život srpske prestonice, a u subotu se provodila na beogradskom splavu. Nju je ugostio i za nju pevao Toma Panters. Poznati pevač ispričao je novinaru Milošu Uroševiću Prve TV za emisiju „150 minuta“ kako se glumica provodila.

Glumica Džulija Roberts sa mužem i decom u Beogradu

– Bilo je mnogo veselo, i ja sam prijatno iznenađen da se jedna svetska žena tako zeza. Recimo, uz ove naše pesme, brže ciganske je đuskala – rekao je Toma.

Pevač je još otkrio kako se lumpovalo, koju je pesmu Demi tražila da čuje više puta i šta joj je on rekao.

toma-panters-Printskrin Youtube Maldivi - TV HAPPY
Foto: Printskreen YouTube Maldivi – TV HAPPY

– Bila je ova naša čuvena pesma “Barbara” i “Giljam dade/Prokleta je Amerika”. To smo više puta pevali. Neverovatno je kako me je oduševila žena. Ona je takav laf, da sa joj ja rekao da ima ciganske krvi – naveo je Toma i otkrio da misli da je Demi Mur popila kod njega rakiju, kajsiju ili šljivu.

Goran Višnjić igra misterioznog zločinca u američkoj seriji

– Izašli su mnogo veseli. Kaže da se divno provela – zaključio je Toma Panters. On je objasnio da se nisu slikali sa Demi Mur, jer je dogovor bio da nema fotkanja.

E. A. / Izvor: “150 minuta” Prva TV

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde