Tokom prvog vikenda u bioskopima “4 ruže” videlo 15.000 gledalaca

0
89

Film Vasilija Nikitovića izaziva veliku pažnju gledalaca i imao je sjajan početak bioskopskog života.

15.000 gledalaca tokom prvog  vikenda: "4 ruže" najgledaniji film u Srbiji
Ekipa filma na premijeri u Beogradu, Foto: Promo

Njegovo ostvarenje “4 ruže” tokom prvog vikenda prikazivanja u bioskopima širom Srbije bio je najgledaniji film u zemlji sa preko 15.000 gledalaca.
– Srećan sam što je publika prepoznala energiju i poruku filma i što se pozitivan trend nastavlja posle punih premijernih projekcija. Mislim da sam sa dodatnim scenama koje su snimljene neposredno pred početak bioskopskog života filma učinio da “4 ruže” budu još bliže i još zanimljivije mlađoj publici – rekao je reditelj Nikitović.

VASILIJE NIKITOVIĆ: “4 ruže” mali film koji diže veliku prašinu
15.000 gledalaca tokom prvog  vikenda: "4 ruže" najgledaniji film u Srbiji
Film Vasilija Nikitović tokom prvog vikenda videlo je preko 15.000 gledalaca, Foto: Jelena Jovanov/Promo

“4 ruže” je krimi drama sa elementima komedije. U bioskopima je počela da se prikazuje 5. decembra u Beogradu; Novom Sadu; Nišu; Kragujevcu; Kraljevu; Šapcu; Užicu; Boru; Obrenovcu; Leskovcu i drugim gradovima širom zemlje.

Ovaj film prati glavnog junaka Tarzana koji iz provincije dolazi u prestonicu. Pokušava da nađe svoje mesto među urbanim gradskim likovima koji se okupljaju u lokalnom klubu. To mu donekle i polazi za rukom, i niko neće naslutiti da se iza njegovog pitomog lica krije velika tajna. Svaka noć u klubu “4 ruže” pamtiće se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promeniti živote…

5. KMMFF: 13 filmova na festivalu od 11. do 14. decembra u Gračanici

U filmu igraju Dragan Gagi Jovanović; Srđan Žika Todorović; Boris Milivojević; Miloš Samolov; Milutin Milošević; Gordan Kičić; Nada Macanković; Sonja Kolačarić; Dragana Dabović i drugi. Ovih dana imaće priliku da ga vidi i publika u Gračanici, gde će “4 ruže” biti u programu petog izdanja Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala (KMMFF).

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde