To može samo Čola: Peta Štark arena 27. decembra

0
129

Zdravko Čolić zakazao još jedan beogradski koncert, zbog želje njegovih fanova.

To može samo Čola: Peta Štark arena 27. decembra

Čola, regionalni kralj pop muzike, opet obara rekorde! On je jedina zvezda sa ovih prostora koja je uspela da rasproda četiri koncerta u najvećoj hali na Balkanu, i to neviđenom brzinom. Da, to može samo Zdravko Čolić Čola! Pošto interesovanje za njegove koncerte u Beogradu ne prestaje, pevač je sa svojim menadžmentom odlučio da organizuje još jedan nastup. Kako je najavljeno, peta Štark arena, odnosno Čolin novi koncert biće 27. decembra.

Zdravko Čolić ruši rekorde: Četvrti koncert u Areni 14. decembra

Eto, obožavaoci koji su i dalje u potrazi za svojim mestom na najvećem spektaklu godine imaju novu priliku da nabave ulaznicu. Podsetimo, Čola će prvi koncert održati u petak, 29. novembra, zatim i sutradan, pa onda 13. decembra, kao i 14. decembra.

Čolić je od početka svoje karijere bio apsolutni rekorder u broju koncerata, prodatih albuma i hitova od kojih neki žive pola veka! Te rekorde ruši i danas! Ovakav uspeh možda i ne treba da čudi. Još od prve velike turneje 1978. na kojoj je promovisao album “Ako priđeš bliže”, rasprodat u više od milion kopija, do danas on niže uspehe, koji ne polaze za rukom nikome.

Zdravko Čolić objavio spot za pesmu “Ono malo sreće”

Ankete časopisa proglašavale su ga za najdražu ličnost. Devojke su doslovce padale u nesvest kada bi ga videle. Bio je zvezda u svim svojim bojama i nijansama, a popularnost i uspeh nije pratila očekivana nadobudnost. Naprotiv. Zdravko je bio i ostao skroman i pristupačan.

Snimio je 15 studijskih albuma, održao na hiljade koncerata, prodao milione albuma, kilometre ploča i drugih nosača zvuka… I bez dileme, on je naša najveća zvezda svih vremena!

Koncert Zdravka Čolića na Kastelu oborio sve rekorde

Ulaznice za peti koncert, 27. decembra u Štark areni su u prodaji na blagajni Štark arene; svim prodajnim mestima Ticket Visiona; kao i online. I to, po istim cenama kao iza prethodna četiri, sada već rasprodata koncerta.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde