TLZP All Stars: Peta sezona sa starim takmičarima

2
124

Počele su pripreme za TLZP. Na oduševljenje gledalaca, Marija Kilibarda je ponovo u ulozi voditelja.

Uskoro nas na Prva TV očekuje nova, peta sezona humanitarnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”. Ovogodišnji muzičko-scenski spektakl biće drugačiji, jer će u njemu učestvovati najbolji takmičari prethodnh sezona – All Stars. Znači – nova sezona sa starim zvezdama takmičarima, koji će se truditi da gledaoce iznova oduševe svojim imitacijama i transformacijama. Po spisku učesnika jasno je da se može očekivati veličanstveni spektakl. Takmičiće se: Ana Kokić; Ivana Peters; Željko Šašić; Aleksa Jelić; Nenad Knežević Knez; Nenad Pagonis; Dragan Kojić Keba; Edita Aradinović; Katarina Bogićević; i Danijel Kajmakoski.

Stevan Anđelković pobednik četvrte sezone TLZP
Marija Kilibarda se priprema za petu sezonu TLZP All Stars, Foto: Prva TV

Glumica i voditeljka Nina Seničar, koja je ovu emisiju vodila prethodne sezone, u drugom stanju je, i na staru poziciju se vraća Marija Kilibarda, koja je i otvorila ovaj talenat program 2013. godine. Lepa Mara će biti u ulozi domaćina na dobro poznatoj sceni šoua “Tvoje lice zvuči poznato”.
– Moram priznati da mi je nedostajao ovaj format, i uzbuđenje koje doživljavamo na snimanjima. Iznova pomeramo granice kada je reč o televizijskoj produkciji. Ovo je sigurno najbolja sezona do sada, jer je u pitanju All Star izdanje sa takmičarima iz prethodnih sezona. Svi koji su pokupili simpatije publike ponovo će biti na našoj glamuroznoj sceni. Ludo ćemo se zabaviti i jedva čekam da TLZP počne! – rekla je Kilibarda za Prvu. A, po mišljenju publike ona je uvek bila najbolji izbor kada su ovakvi šou programi u pitanju.

ALEKSA JELIĆ: Važnije da je moj rad priznat nego da sam poznat

I u novoj sezoni koncept ostaje isti, poznate ličnosti će imitirati domaće i strane muzičke zvezde. Takmičari će pevati, plesati, glumiti, a pobednik svake epizode nagradu će dati u humanitarne svrhe organizaciji ili ustanovi koju sam izabere. Jer, cilj ovog šou programa je – biti human!

E. A.

View this post on Instagram

@emotion.production #supersezona @tlzp

A post shared by Emotion Production (@emotion.production) on

View this post on Instagram

#tlzp #supersezona

A post shared by Emotion Production (@emotion.production) on

View this post on Instagram

@emotion.production @tlzp_official

A post shared by Emotion Production (@emotion.production) on

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde