TLZP All Stars: Dubravka Mijatović, Uroš Đurić i Dušan Alagić u žiriju

1
381

Znamo takmičare, voditeljku, a sada su konačno poznati svi članovi žirija pete sezone spektakla TLZP.

TLZP All Stars: Dubravka Mijatović, Uroš Đurić i Dušan Alagić u žiriju

Omiljeni šou program “Tvoje lice zvuči poznato” počinje u petak 4. oktobra u 21h na Prvoj televiziji. Pred nama je peta, “All star” sezona u kojoj će učestvovati takmičari koji su obeležili prethodne četiri sezone. A u žiriju ove godine biće glumica Dubravka Mijatović, multimedijalni umetnik Uroš Đurić i kompozitor, tekstopisac, muzički producent i multiinstrumentalista Dušan Alagić.

TLZP All Stars: Peta sezona sa starim takmičarima

Kao što smo već objavili, takmičari pete sezone su: Ana Kokić; Edita Aradinović; Ivana Peters; Katarina Bogićević; Dragan Kojić Keba; Nenad Pagonis; Nenad Knežević Knez; Željko Šašić; Aleksa Jelić; i Daniel Kajmakoski. Oni će pokazati kako se snalaze sa novim izazovima, u koži domaćih i stranih muzičkih zvezda. Njihove nastupe i u muzičkom i u scenskom smislu, kao i svake godine komentarisaće i ocenjivaće stalni tročlani žiri. A, trojci Mijatović-Đurić-Alagić će se u svakoj epizodi pridružiti jedan gostujući član.

TLZP All Stars: Dubravka Mijatović, Uroš Đurić i Dušan Alagić u žiriju
Dušan Alagić, Dubravka Mijatović i Uroš Đurić, članovi žirija

Sjajna glumica Dubravka Mijatović je prvi put u žiriju. Ona će ocenjivati kandidate na osnovu toga koliko su dobro izneli određenu imitaciju. Vokalno umeće kandidata ocenjivaće Dušan Alagić, koji do sada takođe nije bio deo nijednog takmičenje, a priznat je u muzičkim vodama, iza njegovog imena su brojni hitovi. Umetnik Uroš Đurić će svakom takmičaru i njegovom izvođenju pristupiti sa različitih strana.

Stevan Anđelković pobednik četvrte sezone TLZP

Ovogodišnja nagrada je 25.000 evra, a takmičar koji osvoji najviše bodova uručiće je osobi ili instituciji kojoj je novac najpotrebniji.​
Kroz sve epizode vodiće nas šarmantna Marija Kilibarda, koja je odavno postala zaštitno lice ovog šou programa.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde