Tinejdžerska senzacija Marcus & Martinus u martu u Beogradu

0
497

Blizanci iz Norveške, mladi pevači koji su osvojili publiku diljem sveta, posetiće naredne godine Srbiju, i u Beogradu održati koncert. Takođe nastupiće i u Hrvatskoj i Sloveniji.

tinejdžerska senzacija MARCUS & MARTINUS
Foto: Promo

Tinejdžerska senzacija Marcus & Martinus u okviru svoje prve evropske turneje pod nazivom “Moments Tour” nastupiće u Hali sportova 25. marta 2018. godine! Tokom turneje posetiće sedam novih gradova: Zagreb, Ljubljanu, Beograd, Atinu, Prag, Varšavu i Linčeping. Koncerti koji će biti održani u velikim arenama u Norveškoj, Švedskoj i Danskoj već su rasprodati, a karte za prvi koncert planule su za manje od 10 minuta!

Masimo rasprodao Sava centar, zakazan drugi koncert 23. decembra

tinejdžerska senzacija MARCUS & MARTINUS
Foto: Promo

Mladi Norvežani imaju ogroman broj vernih fanova širom Evrope i jako se raduju ovoj turneji. “Moments Tour” će proći kroz sve nordijske zemlje, a koncerti će biti održani i u Nemačkoj, Švajcarskoj, Austriji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Grčkoj, Češkoj i Poljskoj. Turneja počinje u februaru, a Marcus & Martinus već su počeli sa probama. Naziv turneje isti je kao i naziv njihovog novog albuma – “Moments”. Petnaestogodišnji blizanci iz Norveške uzbuđeni su što će stvoriti nove i nezaboravne trenutke zajedno sa svojim fanovima.

Rasprodat koncert Ive Pogorelića – za samo tri sata

tinejdžerska senzacija MARCUS & MARTINUS
Foto: Promo

– Veoma smo uzbuđeni što imamo nove gradove u okviru turneje i ne možemo da dočekamo druženje sa fanovima iz svih zemalja – rekao je Markus. – Imamo najbolje fanove na svetu! Radujemo se nastupima i druženju sa publikom, a ovo je naša najbolja i najveća turneja do sada – dodao je Martinus.

Blizanci iz Troforsa u Norveškoj prvi put su privukli pažnju pobedom na nacionalnom pevačkom takmičenju Melodi Grand Prix Jr 2012. kada su imali samo 10 godina. Od tada su objavili dva studijska albuma, nekoliko hit singlova i nastupali pred prepunim arenama širom nordijskih zemalja. Iako su veoma mladi, već su objavili svoju biografiju “Our Story” 2016. godine, kao i dugometražni dokumentarni film 2017. “Together about the dream”. Osvojili su i nagradu “Artist of the Year” na dodeli norveške Gremi nagrade.

Kaliopi izvodi na Kolarcu hitove u akustičnoj verziji

tinejdžerska senzacija MARCUS & MARTINUS
Foto: Promo

Na putu su da osvoje i ostatak Evrope. Na njihovom trećem albumu “Moments” sarađivali su sa nekoliko najpriznatijih producenata iz Sjedinjenih Američkih Država, Norveške i Švedske.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde