Zaradi džeparac: Tinejdž bazar na Avali

0
61

Mladi od 12 do 18 godina, mogu da pokažu, izlože i prodaju svoje rukotvorine predstojećeg vikenda.

tinejdž bazar na avali
Foto: Avalski toranj

Celodnevni Tinejdž bazar biće održan na Avali 14. i 15. jula, u organizaciji JP Emisiona tehnika i veze. A to je idealna prilika da tinejdžeri zarade džeperac. Zainteresovani treba da se prijave, te da izlože i prodaju svoje rukotvorine, kao što su nakit, dekupaž, slike, slatkiše, limunadu… Takođe i muzički nadarena deca mogu da nastupe sa svojim programom na bini.

Viminacium: Atraktivni Avantura park i jedinstven Legionarski poligon

avalski toran 2j– Pozivamo sve tinejdžere uzrasta od 12 do 18 godina da pokažu, izlažu i prodaju svoje umotvorine i rukotvorine. U subotu i nedelju, 14. i 15. jula, organizujemo celodnevni Tinejdž bazar na platou ispod Avalskog tornja! Dobijate mesto za prodaju – svoju etno kućicu, na kojoj možete prodavati vaše predmete koje pravite iz hobija: nakit, dekupaž, slike, kolačiće, slatkiše, limunadu… ili šta god želite. Dnevno, vikendom, toranj poseti između 1.500 i 2.000 ljudi. Pokažite im šta znate i umete, prodajte im svoj suvenir i zaradite džeparac ovog leta. Znamo da ima puno kreativnih, sposobnih i preduzetnički spremnih mladih ljudi. Budite primer svima, pokažite šta znate! Poželjni su i muzički nadareni tinejdžeri da nastupe na bini. Prijavite se e-mailom što pre na marketing@etv.rs. Ukratko napište svoj hobi, i pošaljite fotografiju. Učešće je BESPLATNO. Čekamo vaše prijave! – glasi poziv organizatora.

Adrenalinska zabava: Spusti se niz Avalski toranj
avantura park spuštanje niz avalski toranjPored Tinejdž bazara, na platou Avalskog tornja za vikend biće i adrenalinska zabava za avanturiste. Naime, iz Avantura parka pozivaju na spuštanje niz Avalski toranj:
– Naši instruktori čekaju vas tokom jula na Avali da vam pomognu da vidite Beograd iz drugog ugla. Prijavite se na info@avanturapark.com i među prvima se spustite sa Avalskog tornja!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde