Tijana Bogićević snimila emotivnu numeru “Ti imaš pravo”

0
288

Pevačica Tijana Bogićević, koja je predstavljala Srbiju na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije u Kijevu, snimila je novi singl “Ti imaš pravo”.

tijana bogicevic spot foto printscreen Ti imaš pravo
Foto: Printscreen / YouTube / Tijana Bogicevic Official

Tijana se baš nije proslavila na Evrosongu, gde je otvorila drugo polufinalno veče pesmom “In Too Deep”, kojom se nije plasirala u finale, zbog čega su mnogi bili razočarani. I dok su jedni kao “glavnog krivca” za njen loš plasman označili prilično jednostavan scenski nastup i stajling, drugima se nije dopalo što je pesmu otpevala na engleskom, a ne maternjem jeziku. Bilo je, naravno, i mnogo onih koji su bili ponosni na Tijanin nastup i njene vokalne sposobnosti. Pevačica je posle neuspeha na Evroviziji otišla u studio i snimila pesmu na srpskom jeziku “Ti imaš pravo”, koju je sada predstavila publici.

tijana bogicevic spot foto printscreen
Foto: Printscreen / YouTube / Tijana Bogicevic Official

Emotivna pesma, za koju je snimila jednostavan, ali efektan spot, govori o ljubavi. Kompletni autor je Dušan Alagić, koji je uradio muziku, tekst, aranžman i produkciju.

Za sada se mogu čuti samo pozitivni komentari slušalaca. Pojedinci su Tijanin novi singl nazvali remek-delom, a bilo je i onih koji tvrde da bi se ovom numerom mnogo bolje plasirala na Evroviziji.

Poslušajte pesmu, pa sami prosudite da li bi publika širom Evrope bolje reagovala na numeru “Ti imaš pravo”:

E. A. / Izvor: Mondo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde