Tijana Bogićević 12. aprila u Kombank dvorani

0
98

Posle više nego uspešnog prvog solističkog koncerta održanog u Narodnom pozorištu u Novom Sadu, priliku da uživa u izuzetnom vokalnom i scenskom performansu, imaće i publika u Beogradu.

Tijana Bogićević 12. aprila u Kombank dvorani

Pop pevačica Tijana Bogićević održaće 12. aprila veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank dvorani.

“Hajde onda ništa”, novi spot Tijane Bogićević

– Još sam pod snažnim utiskom i emocijom koju su na mene preneli svi ti divni ljudi, koji su u glas sa mnom pevali pesme sa mog albuma “Čudo”. Svaki susret sa publikom me posebno raduje, jer su ljudi koji vole i slušaju moju muziku pokazatelj da nisam pogrešila kada sam, vođena isključivo srcem, a ne trendovima, radila na ovim pesmama. Sa velikim zadovoljstvom vas pozivam da i u Beogradu nastavimo tu magiju. Da zajedno pevamo i doživimo jedno nezaboravno veče! – kaže Tijana.

Tijana Bogićević za svoj rođendan objavila spot za pesmu “U redu”

Prvi album Tijane Bogićević “Čudo” objavljen je prošlog leta. Vrlo brzo je našao put do srca publike i ostvario ogroman uspeh. Pesme “Bezuslovno”; “Ti imaš pravo”; “Nekako, nikako”; i “Samo ne ćuti” pravi su radijski hitovi. Posebno se izdvojila pesma “Hajde onda ništa” koja ima više od milion pregleda na kanalu YouTube. Pored toga, Tijana je publiku iznenadila i projektom “Čudo Live! Session” kada je nove pesme predstavila u live i akustičnim izdanjima.

Tijana Bogićević u Njujorku snimila spot za pesmu “Nekako, nikako”

Tijana Bogićević bila je predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije 2017. godine u Kijevu. Tada je nastupila sa pesmom “In Too Deep”. Tom prilikom pobrala je simpatije brojnih pratilaca i ljubitelja ove manifestacije, koji od tada prate njen rad. Upravo Evrovizija je bila ta koja joj je dala “vetar u leđa” da završi rad na svom diskografskom prvencu. A, i tako poveća popularnost koju je stekla hit singlovima “Tražim” i “Čudo”.

– Predstojeći koncert u Beogradu predstavlja nastavak koncertne turneje “Čudo” i krunu desetogodišnje solo karijere Tijane Bogićević. Publika na koncertu može očekivati pravo muzičko “čudo” kroz sinergiju kvaliteta – kada je reč o zvuku, jedinstvene emocije i snažnih pesama, čiji stihovi nikoga neće ostaviti ravnodušnim – najavljuju organizatori.

Pink pohvalila glas i pevanje Tijane Bogićević

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision, i na blagajni Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde