“Ti, odakle si ti?” – zajednička pesma Ide Prester i VIS Limunada

0
117

Regionalna muzička zvezda iz Hrvatske i beogradski sastav udružili su snage i ukrstili glasove.

"Ti, odakle si ti?" - zajednička pesma Ide Prester i VIS Limunada

VIS Limunada i Ida Prester predstavili su spot za singl “Ti, odakle si ti?”. Zajedničku pesmu napisali Miodrag Ninić i Vladimir Živković, članovi benda. Ovom numerom VIS Limunada najavljuje svoj novi album u martu 2020. godine, dok Ida nastavlja da razvija svoju solo karijeru i izdavačku delatnost započetu nedavno objavljenim hit singlom “Šansa”.

“Šansa” – prva pesma Ide Prester sa nadolazećeg solo albuma

Umetničko muzički koncept je baziran na poletnoj pop pesmi koja govori o ushićenju otkrivanja nove ljubavi. S obzirom na protagoniste numere i pratećeg video spota, muzičke umetnike iz Hrvatske i Srbije, video spot nadograđuje tematiku pesme kroz susret dva grada (Beograda i Zagreba) te diskretno prevazilazi okvire ljubavne lirike ukazujući na perspektivu povezivanja u regionu.

"Ti, odakle si ti?" - zajednička pesma Ide Prester i VIS Limunada

Spot je snimljen na ulicama Beograda i Zagreba, kao i u beogradskim klubovima “Dim” i “Knap”. Predstavlja omaž urbanoj kulturi mladih u regionu. Spot potpisuju reditelj Staša Tomić; direktor fotografije Vladimir Pavić; i kostimograf Olja Marković.
Koncertna promocija singla održaće se KC Gradu 01. januara 2020. godine.

Ida Prester statusom na Facebooku i pričom o diskriminaciji dirnula mnoge

– U toploj atmosferi Kulturnog centra Grad 1. januara od 22h VIS Limunada predstaviće novu singl numeru “Ti, odakle si ti?” u saradnji sa Idom Prester, kao i nekoliko drugih novih i svežih numera. Na postnovogišnjem koncertu DJ podršku pružaju KUD Sestre. Najavljuju se i specijalni gosti i iznenađenja – najavljuju organizatori promociju.
Ulaznice po ceni od 600 dinara su u pretprodaji u KC Gradu od petka 20. decembra.

"Ti, odakle si ti?" - zajednička pesma Ide Prester i VIS Limunada

Podsetimo, članovi VIS Limunada su: Stefan Pejatović (bubnjevi); Duška Rajković (bas gitara, prateći vokal); Marija Kovačina (perkusije, prateći vokal); Dragan Milovanović (klavir, električne orgulje); Miodrag Ninić (akustična gitara, glavni vokal); i Vladimir Živković (električna gitara).

Foto: Promo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde