“The Trigger”: Album “The Time of Miracles” 26. jula na inostranom tržištu

0
103

Srpski teškometalni sastav uskoro će objaviti album za nemačkog izdavača.

"The Trigger": Album "The Time of Miracles" 26. jula na inostranom tržištu

Renomirana nemačka izdavačka kuća, “Massacre Records”, objavila je pesmu “Pray” grupe “The Trigger”. To je prvi singl sa predstojećeg albuma “The Time of Miracles”, čiji je izlazak najavljen za 26. jul ove godine. Ovo je četvrti album benda, ali prvi koji je namenjen internacionalnoj publici. Neki domaći slušaoci su imali prilike da čuju ovu pesmu, jer je grupa sa njom prethodne godine “opipala puls” publike povodom rada na engleskom jeziku.

Bend “Trigger”: “Don’t Feed the Cannibals” engleska verzija pesme “Ne hrani ljudoždere”

Inače, originalna vezija ove numere, na srpskom, “Kad savest te zaboli”, objavljena je na albumu “Vreme čuda” (Odličan hrčak). A, “Pray” je prvi od tri singla koji će slušaoci čuti do izlaska albuma. Zvanično je objavljen na digitalnim servisima, a ceo album je sada dostupan za pre-order, odnosno moguće ga je naručiti pre 26. jula. Album će sa autorske strane istovremeno biti i presek dosadašnjeg rada “The Trigger”. Na njemu će se naći neke od pesama poznate fanovima, ali sada u drugačijem obliku i, naravno, na engleskom jeziku.

Svoje gostovanje su ponovili neki od prijatelja benda, koji su se pojavili i na pređašnjim izdanjima: Darko Živković (Downstroy); Marko Matijević Sekul (Manntra); Vladimir Lalić (Organized Chaos); Emir Hot i drugi.

Beogradski bend “Trigger” potpisao za kultni nemački “Massacre Records”
"The Trigger": Album "The Time of Miracles" 26. jula na inostranom tržištu

Bend je početkom ove godine objavio da je nakon završetka materijala na engleskom jeziku sklopio dogovor sa “Massacre Recordsom”, nemačkim labelom specijalizovanim za čvrst gitarski zvuk. Ovim se “The Trigger” pridružuje malom broju sastava sa ovih prostora koji su privukli interesovanje internacionalnih izdavačkih kuća i dobili veliku podršku da svoj rad prezentuju publici van zemlje i regiona.

“Massacre Records” je poznat publici kao izdavač koji već skoro 30 godina aktivno promoviše metal i hard rok muziku. Tokom postojanja je objavljivao imena kao što su King Diamond; Pretty Maids; Theatre of Tragedy; To/Die/For; Crematory; Atrocity; Sinister; Pink Cream 69; Kittie i mnoga druga.

Kontakt 2019: Bend “The Trigger” premijerno izvodi album na engleskom

“The Trigger” je do sada objavio tri albuma na srpskom jeziku. Iako se zvuk benda tokom vremena menjao, prepoznatljivi elementi su mešanje agresivnih gitarskih rifova sa elementima drugih muzičkih žanrova, kao i unikatan ženski vokal. Grupa je tokom više od decenije rada dobila više priznanja i nagrada, a albumi – jednoglasne pozitivne kritike.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde