“The Prodigy”: Exit je danas bolji od festivala Glastonbury i Coachella

0
139

Publici je dobro poznato da legendarna grupa “The Prodigy” obožava da nastupa u Srbiji i na Exitu, i da sa ovdašnjim obožavaocima imaju posebnu vezu.

"The Prodigy": Exit je danas bolji od Glastonberija i Coachelle
Foto: Exit

Kultni sastav još jednom je potvrdio ljubav prema Exit festivalu i energiji domaćih fanova u velikom intervjuu za poznati “DJ Mag”. U njemu su Exit stavili ispred čuvenih Glastonbury i Coachella festivala, naročito kad je u pitanju njegova nadaleko poznata atmosfera. Naglasili su da su srećnici, jer imaju priliku da nastupaju širom sveta, posebno su izdvojili Srbiju, tačnije aktuelnog nosioca titule Najboljeg evropskog festivala.

– Exit je ono što je Glastonbury nekada bio. To je festival koji ima oštricu. Nije kao Coachella. Mislim, o čemu mi uopšte pričamo? Na Coachelli ne smeš da imaš pivo u publici. Šta to znači uopšte? Prosto ne razumem! – izjavio je Liam Howlett, osnivač najpopularnije elektronske grupe svih vremena. Dodatno je naglasio da im se nastupi u ovom delu Evrope uvek čine svežim i energičnijim. A, Srbiju je izdvojio kao najbolji primer!

prodigy
Foto: Facebook / The Prodigy

Jedan od razloga zašto “The Prodigy” preferira da nastupa na ovim prostorima je što ovaj eksplozivni sastav uvek od publike dobije veoma intenzivnu i pozitivnu reakciju. Članovi benda su pre nekoliko godina izjavili da im je Exit omiljeni festival, a to su objasnili rečima: “Ima u sebi nešto iskonsko, što drugi festivali jednostavno nemaju.”

Exit 2019: Njujorški tandem koji je osvojio svet „Sofi Tukker“ dolazi u Novi Sad

Uzajamna naklonost jednih od pionira britanskog elektronskog pokreta “The Prodigy” i domaće publike rodila se još 1995. Tada je bend nastupio u Beogradu, na koncertu koji se i danas prepričava, kada im je popularnost eksplodirala na globalnom nivou. Bilo je to u trenutku kada se mladima u Srbiji činilo da su zaboravljeni od ostatka sveta. Ta privrženost dodatno je utvrđena legendarnim nastupom na Exit festivalu 2007, a Petrovaradinsku tvrđavu posetili su još nekoliko puta od tada. I, svaki put su nepogrešivo “isporučili” vrhunski nastup i žestok provod.

Exit 2019: Za samo 13 minuta planula trećina kapaciteta za „The Cure”

U prodaji ulaznice za EXIT sa 55% popusta!

Exit Tribe 2019 održaće se od 4. do 7. jula. Trenutno je u prodaji ograničeni kontigent kompleta Exit karata po ceni od 6.490 dinara. To predstavlja visokih 55% uštede u odnosu na finalnu cenu! Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa “The Cure”, iznosi 2.990 dinara (što je 40% popusta u odnosu na krajnju cenu). Za isti dan su u prodaji i ulaznice za Fan Pit po ceni od 4.490 dinara; kao i Gold VIP dnevne ulaznice za 4. jul po 12.000 dinara. Ulaznice za Exit mogu se nabaviti preko zvanične stranice Exitfest.org i putem prodajne mreže GigsTix.com.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde