The Army Of Me: Digitalna konferencija za influensere

0
82

Slogan konferencije je “Your Vibe, Your Tribe”.

The Army Of Me: Digitalna konferencija za influensere

Digitalna konferencija posvećena influenserima i svima koji su u fokusu najnoviji trendovi, proizvodi i njihova promocija na društvenim mrežama, biće održana 21. septembra u Kombank dvorani (10h) pod nazivom “The Army Of Me” powered by Farmasi.

Play Media Day 04: Banjaluka i ove godine na mapi kreativne industrije

Organizator digitalne konferencije “The Army Of Me“ je internacionalni kozmetički brand “Farmasi”. Svestan važnosti influence marketinga, “Farmasi” održavanjem ovog događaja želi da pruži posetiocima potpuno besplatnu edukaciju. Takođe, i da pokrene nove modele saradnje i da pokaže veći interes za aktuelne digitalne trendove. Tokom jednog dana biće predstavljeni inspirativni primeri i uspešna rešenja kako bi influenseri, ali i brandovi postigli svoj puni tržišni potencijal u eri digitalne komunikacije.

The Army Of Me: Digitalna konferencija za influensere

Svoja iskustva o tome kako se postaje “opinion lider” i stvara “armija pratilaca” otkriće Dino Tutundžić. On je osnivač čuvene stranice “Mudrolije sa Twittera” na Facebooku, Instagramu i Twitteru, koje broje više stotina hiljada pratilaca. Korisne savete o kreiranju sadržaja za Instagram, prednostima i mogućnostima, ali i oglašavanju i pravilnom targetiranju podeliće sa učesnicima konferencije i Ivan Bildi, poznati digital marketing i biznis strateg.

Direct Media Academy: Kako se snovi pretvaraju u realnost

– Sve što niste znali o haštagovima i online aplikacijama saznaćete od Ane T. Dimitrijević. Ona već deceniju svoje klijente uspešno promoviše online. Šta nesvesno otkrivamo o sebi, postavljajući foto i video sadržaj na društvenim mrežama spada u tajne govora tela, a više o tome učesnici konferencije će saznati od Marka Burazora, dugogodišnjeg trenera iz domena komunikacija i poslovnih veština. Za influensere koji imaju mogućnost da rade za koroporacije Dragan Varagić, strateg e-poslovanja, otkriće zašto je važan kompanijski blog, kako se kreira, ali i kako se najbolje meri brending efekat bloga. Šta sve blogeri i influenseri mogu očekivati od brendova i agencija, koji su najkorisniji alati za saradnju sa njima i kako napraviti ponudu za svoje usluge pojasniće Jasmina Krstić Latinović, dugogodišnji PR menadžer brojnih brendova i institucija, i autor bloga “Prikazi Stvarnosti” – navodi se u saopštenju o digitalnoj konferenciji.

Više informacija o kompaniji “Farmasi” OVDE. Detalje o programu konferencije, predavačima i ostalim detaljima OVDE.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde