Bend “Texas Flood” objavio spot za pesmu “Da budem tvoj”

0
42

Jedan od najboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima ima novi spot.

Bend "Texas Flood" objavio spot za pesmu "Da budem tvoj"
Foto: LiveProduction

Grupa “Texas Flood” objavila je spot za pesmu “Da budem tvoj” sa albuma “Tražim ljude kao ja” (Multimeda Music). Ovaj bend je svoju dugogodišnju uspešnu karijeru gradio je na kvalitetnom zvuku i fantastičnim živim nastupima, isključivo na engleskom jeziku. Značajan iskorak napravili su kada su 2019. objavili svoje prvo izdanje na srpskom jeziku. Album bluz obrada “Tražim ljude kao ja” naišao je na odlične reakcije publike. A i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji.

Promovisan album “Tražim ljude kao ja” grupe “Texas Flood”

Pesma “Da budem tvoj” je jedina autorska na pomenutom albumu. Napisali su je Vukašin Marković i Ivan Ristić, muziku i aranžman potpisuje sam bend, dok je za vizuelno ostvarenje zaslužan Dragan Medaković.
– Ona je naše prvo autorsko ostvarenje na srpskom jeziku i želeli smo da joj damo i vizuelni identitet. Na tu pesmu smo posebno ponosni, jer smo u njoj postigli pravi spoj bluza i roka! – kaže Nenad Zlatanović.

– Posebno bih istakao saradnju sa Vukašinom Markovićem. On je svojim savetima o pevačkom izvođenju, doprineo da ova pesma doživi uspeh i simpatije publike, kojoj se i ovom prilikom zahvaljujemo – dodaje Zlatanović.

Tri bisa benda “Texas Flood” u Domu omladine Beograda

Na albumu “Tražim ljude kao ja” se pored autorske pesme “Da budem tvoj” nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi, od “Azre” do “Pop mašine”. Ovo izdanje predstavlja poziv na povratak pravim muzičkim vrednostima i uzorima. Rok legende poput Džonija Štulića, Gorana Bregovića, Roberta Nemečeka, Zorana Predina, Dade Topića i Janeza Bončine su prezadovoljni novim “odelom” svojih pesama, koje su skrojili Nenad Zlatanović i Vladimir Golubović. Zajednička je ocena da su upravo ovi aranžmani dali novi identitet i vrednost starim rok hitovima.

Album “Tražim ljude kao ja” (CD i LP) dostupan je na svim prodajnim mestima “Multimedia Music”; kao i online na njihovom sajtu; te na svim relevantnim muzičkim platformama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde