Predstava “Teško je reći zbogom” na Filmstreetu

0
173

Posle veličanstvenog otvaranja pred više od 2.000 posetilaca, Filmstreet Beograđanima donosi prvu predstavu ove sezone pod otvorenim nebom.

Teško je reći zbogomBudući da je prošle godine predstave Filmstreet-a videlo gotovo 10.000 Beograđana, uživanje u vrhunskim pozorišnim spektaklima zagarantovano je i ovog leta. Posetioci teatra pod zvezdama imaće priliku da u četvrtak, 22. juna sa početkom u 20.30 časova, iza prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu, uživaju u predstavi “Teško je reći zbogom”, jednoj od nagledanijih izvedbi Vihor teatra u prethodnoj godini.

Suočavajući publiku sa pričom o neobičnom bračnom trouglu, Miro Gavran napisao je modernu savremenu dramu s kojom će se današnji gledaoci lako poistovetiti, pronalazeći u sudbinama prikazanih junaka deliće svoga ličnog iskustva. U dinamičnoj priči punoj neočekivanih obrta, “žrtva” i “progonitelj” zameniće mesta, a “istine” će postati “laži”, i obrnuto. Svi oni koji se slažu sa tvrdnjom da su muško-ženski odnosi najvažniji faktor naše sreće, ali i nesreće. Oni će istinski  uživati u ovoj predstavi. Tome će svakako doprineti i sjajan glumački trio – Nevena Ristić, Dragana Dabović i Ivan Mihajlović.

Filmstreet počinje 9. juna projekcijom „Kose“

 Veliku zahvalnost za podršku projektu Filmstreet duguje svojim dugogodišnjim partnerima – Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država; Gradu Beogradu; Ministarstvu omladine i sporta; Opštini Stari grad; agenciji Red Communication; kao i kompanijama Bambi i Unilever bez čije podrške Filmstreet ne bi postao jedan od najpopularnijih beogradskih manifestacija.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde