“Technodromes The” poziva publiku na snimanje albuma u “Garaži”

0
20

Instrumentalnispejsčilautpsihodelikdžezelektrohop je najjednostavniji način da se opiše ovaj krajnje originalni i neponovljivi bend – kažu organizatori predstojećeg događaja.

Bend "Technodromes The" poziva publiku na snimanje albuma u "Garaži"

Bend “Technodromes The” tokom deceniju i po postojanja snimio je i objavio 23 albuma! Upravo pripremaju novo izdanje. Da bi ga realizovali kako su zamislili, treba im pomoć obožavalaca. Zato ih pozivaju da im se priduže ovog četvrtka, 13. juna (21h), prisustvuju jedinstvenom događaju u klubu “Garaža” i budu deo njihovog novog albuma. Ulaz je samo 100 dinara.

“Promašaj”, novi singl Bojane Vunturišević

Technodromes The” su nastali 2006. kao posledica slučajnih okolnosti. Nino, Banzai i Taske, članovi benda “Neustrašive oči”, posle jedne od proba došli su u studio Socijala Recordsa 6/11 i rodila se ideja da upotrebe najsocijalniju opremu koju su zatekli tu kako bi snimili nešto neslušljivo (u čemu su i uspeli). Tada je nastao i njihov prvi album “Koncerntrovani užas 2006”. Bend 2008. uspeva da snimi sedam albuma instrumentalne muzike. Kombinacijom elektronske muzike, psihodeličnog roka, bluza i drugih sličnih muzičkih pravaca, članovi grupe uspevaju da dođu do originalnog zvuka. Muzika “Technodromesa The” korišćena je u projektu umetnice Natalije Ž. Živković “Omnibus V. Video poezija”, kao i u emisiji Studio 6/11 “2 komada nečega”.


POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde