TBF 27. aprila u SubBeernom centru

0
66

Oni su “uvik kontra” klasičnim klupskim nastupima. Oni su predstavnici “ping-pong” hip-hopa, sa nezaobilaznim mirisom onog Mediterana, koji obično nije na razglednicama.

TBFOni su “TBF”! A, ovaj omiljeni splitski bend mnogih Beograđana dolazi u SubBeerni centar, gde će 27. aprila održati veliki prestonički koncert.
Teme pesama benda “TBF” variraju od kritike političke korumpiranosti, i iskvarenih društvenih vrednosti (dominacija degenerisanih materijalnih interesa uz netoleranciju prema svemu što je različito, zatiranje urbane mediteranske kulture) do svakodnevne ulične zabave i ljubavnih tema. I sve to uz dozu humora svojstvenog samo njima.

Exit 2018: U Novi Sad dolazi najpopularnija svetska hip-hop grupa „Migos“

“TBF” je jedna od najprogresivnijih i najoriginalnijih muzičkih priča na Balkanu. Počeli su kao hip-hop sastav 1991. i menjali formu i razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album “Ping Pong: Umjetnost zdravog đira”. Nakon toga njihov dolazi do njihovog uspona, formiranja posebnog muzičkog izraza i velike popularnosti u regionu.

Laka nudi „Lizalo“: Prvo skoči, reci hop, pa ćeš dobit lolipop

“TBF” trenutno radi na pesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju prolećno-letnju sezonu nastupa. Beograd im nije ni palo na pamet da zaobiđu.
Ulaznice za njihov koncert u SubBeernom centru su u prodaji u kafeu “Šikarica”; kao i na svim prodajnim mestima DD Tickets-a i Eventima. I to: 800 dinara – promotivni kontigent; 1.000 dinara – redovna prodaja; 1.200 dinara – na ulazu u klub, na veče koncerta.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde