“Tatata-tira” – nova predstava Branka Kockice u “Pužu”

0
769

Poznata višegeneracijska lozinka onih koji su odrastali uz TV-seriju “Kocka, kocka, kockica” postala je naslov nove predstave Pozorištanca “Puž” – “Tatata-tira”.

Tatata-tira Pozorištance Puž nova predstavaGeneracije su odrasle na legendarnom pozdravu, na magičnoj reči, na čuvenom uzviku – “tatata-tira”. A sad, godinama kasnije, njihova deca imaće priliku da otkriju taj usklik radosti u Pozorištancetu “Puž”.

40 godina pozorišta „Puž“

TATATATIRA Pozorištance Puž nova predstavaPredstava “Tatata-tira” biće izvedena u petak 13. oktobra u 18 časova. A, na repetoaru je i  u subotu (14.10.) od 12h i od 17h, kao i u nedelju (15.10.) od 12h i od 14h. I narednog vikenda klinci i klinceze će moći da je pogledaju u istim terminima u petak i subotu, dok će u nedelju biti u 12h i 17h.

Aleksandar Radojičić pozajmljuje glas biku Ferdinandu

Sa scene će male drugare, ali i njihove roditelje, koji bi da se prisete svog detinjstva, kroz kolaž satkan od pesama i šala u borbu protiv straha od matematike, bakterija, prašine i strašila, voditi Branko Kockica. Njemu će zdušno pomagati Nenad Ćirić, Milica Janketić i Marija Savić Srećković.

milica janketić fb
Milica Janketić: Foto: Facebook / Milica Janketić

Komad je po tekstu Branka Milićevića režirala Slobodanka Caca Aleksić. Scenografiju je osmislila Kristina Vujović, kostime Nena Milovanović, a muziku je komponovao Božidar Obradinović.

13. Kids Fest početkom novembra u preko 30 gradova Srbije

Zanimljivo je da je kod čuvenog tandema Caca – Kockica pre 40 godina u predstavi “Hamlet u podrumu” igrala Svjetlana Knežević Janketić, čiju ćerku Milicu sada očekuje premijera u “Pužu”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde